loader
bg-category
Forældrekontrol App TimeAway giver dig mulighed for at administrere dine børns enhed [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Da computere først blev almindelige, var forældrene tilbageholdende med at lade deres børn bruge dem, idet de frygtede, at de hele tiden ville spille spil eller surfe på internettet. I dag har smartphones det samme dårlige ry. Tilsyneladende har børn i dag mobile enheder med mere processorkraft end alle vores barndoms teknologier kombineret og er en bekymring for mange forældre, der ikke er sikre på, hvordan man kan bremse mobilbrug.TimeAway er en ny Android-applikation, der har til formål at begrænse dine børns mobilbrug og give kontrollen tilbage i dine hænder. Den gratis app tilbyder masser af funktioner som sporingstid, dine børn bruger på apps, opdager deres nuværende placering og fjernlåsning og oplåsning af deres telefon.

TimeAway kan downloades fra Google Play Butik, og først skal du aktivere det og derefter tilmelde dig en TimeAway-konto som forælder og et barn.

 

Da appen udfører alle sine funktioner eksternt via internettet, skal du installere det på både dit og dit barns enhed og også sørge for, at den understøttede enhed har en aktiv internetforbindelse. Under tilmelding skal du angive en 5-cifret adgangskode, som tilsyneladende bruges til at begrænse brugen af ​​enheden, samt forhindre, at appen afinstalleres fra en telefon. Du kan tilføje op til seks enheder på en gratis konto. Bagefter præsenterer appen en mini tutorial, introducerer dens funktioner og hovedfunktionalitet.

 

 

De fleste ting gøres selvfølgelig af forældrenes enhed. For eksempel kan du ved at logge på en forældetelefon overvåge, hvor meget tid dit barn kan bruge på YouTube eller Snapchat, og du kan endda blokere dem for en bestemt periode. På samme måde kan du også indstille sengetid eller skoletider, som automatisk låser enheden.

 

En anden nifty funktionalitet er TimeAways evne til at lade dig spore dit barns placeringer på Google Maps, når de er på farten via deres mobiltelefoner. Desuden får du en daglig oversigt over, hvor meget tid dine børn har brugt på hans / hendes enhed, samt de øverste apps, der bruges hver dag. TimeAway giver dig også mulighed for øjeblikkeligt at låse og låse enheden op. Disse handlinger anvendes straks, og den tilhørende enhed kan kun låses op via den femcifrede adgangskode.

 

 

Alt i alt er TimeAway sikkert en nyttig applikation. Selvom der er andre lignende apps på Google Play, bliver de fleste af dem enten betalt eller tilbyde premium-funktioner til et mindre gebyr.

Installer TimeAway fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer