loader
bg-category
Brug dato eller tid med modifikationsregler for at indstille en dynamisk PIN-kode

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Låsning af vores telefon med en 4-cifret PIN-kode eller med et mønster er en almindelig måde at holde vores enhed sikker på, men for at være retfærdig tager det ikke meget skidt at stå ved siden af ​​nogen, når de låser deres telefon op og gætter på hvilket mønster eller pinkode, de bruger.Smart Phone Lock er en Android-app, der låser din telefon bag den samme 4-cifrede PIN-kode, men det gør det meget sværere for alle at gætte, hvad din PIN-kode er, fordi appen vil ændre den hver gang. Selvfølgelig lyder det latterligt, for hvis appen ændrer PIN-koden, hvordan skal du vide, hvad det er? Smart Phone Lock har to typer PINS, der kan indstilles; en dato-pinkode og en tids-PIN-kode. Disse PIN-koder, som du kan gætte, ændres i henhold til den aktuelle dato og klokkeslæt.Hvis du indstiller en dato-kode, ændres den dagligt, og hvis du indstiller en PIN-kode, ændres den hvert minut. Hvis du stadig mener, at dette ikke er sikkert, leveres appen med to modifikatorer, der ændrer værdien af ​​PIN'en, hvilket gør det hele sværere at gætte.

Før du læser i forvejen, understøtter Smart Phone Lock annoncer, og det betyder at du vil have en annonce på din låseskærm. Når du aktiverer det, skal du angive en standard PIN-kode, som du skal indtaste, før du kan foretage ændringer til appens indstillinger. Appen beder også om dit telefonnummer, hvis du glemmer din PIN-kode, så den kan sende den til dig via SMS.

Vælg hvilken type PIN-kode, du vil indstille. Når du har valgt den grundlæggende PIN-kode, kan du anvende en eller begge modifikatorer til den, så det er sværere for enhver at gætte, medmindre de kender de ændrede kriterier. Der er to modifikatorer, den ene er den Reverse PIN, som vil vende værdien af ​​PIN-koden. Hvis du f.eks. Har indstillet Time-PIN, og den aktuelle klokkeslæt er 8:15, bliver PIN-koden 0815. Med omvendt modifikator aktiveret, skal du indtaste 5180 i stedet. Den anden modifikator er Offset-PIN'en, som bruger en brugerdefineret værdi, som du indtaster. Det skal være mellem -60 og +60. Værdien tilføjes til den aktuelle tid, og den resulterende værdi er din nuværende PIN-kode. Hvis du bruger begge modifikatorer, beregnes forskydningsværdien, hvorefter revers-reglen anvendes på den. Disse regler gælder også for dato-PIN-koden, men forskydningsværdien øger eller sænker året.

 

Låseskærmen selv er ganske enkel, og vi kan ikke rigtig lide annoncen, men mere, fordi der ikke er nogen måde at fjerne den fra. Du kan skjule appen fra din startskærm fra dens indstillinger.

 

Hvad angår indstilling af en dynamisk og svært at gætte PIN-kode går, tror jeg det er sikkert at sige Smart Phone Lock gør det godt nok.

Installer Smart Phone Lock fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer