loader
bg-category
Tilføj Ok Google Detection til alle skærmbilleder på din enhed [Ingen rod]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En nylig opdatering til Google Now gjorde det så, at det lyttede til hotword på din startskærm uden at skulle lancere det eller gøre noget andet. Naturligvis gik alle "yay", og det var som normalt. Opdateringen, selvom det ikke var fantastisk, gjorde det lidt lettere at bruge Google Now, men det har stadig ikke noget på Siri, som, selvom det ikke er aktiveret, kan lanceres fra en hvilken som helst skærm. Det viser sig, at du kan få Google Now til at lytte til OK Google hotword på enhver skærm, selvom du spiller et spil eller bruger Facebook. Der er et trick for at låse op for det, der kun indebærer en hurtig talesøgning og en smule tinkering i Google Nows indstillinger.

I Google Nu skal du søge efter Okay Google Everywhere. Du skal først sige 'Okay Google' for at fortælle appen, at du er ved at udstede en kommando og derefter sige 'Okay Google, Overalt'. Se bort fra søgeresultaterne og gå til Google Nows indstillinger.

 

Tryk på Voice, hvor du vil finde en 'Ok Google Detection' præference for at tilpasse. Her kan du vælge hvilke skærme Google Now skal lytte til. Bemærk, at "Enhver skærm" betyder en hvilken som helst appskærm, og hvis du vil have det til at fungere på din låseskærm, skal du aktivere indstillingen efter eget valg.

 

Så vi tog det til en test og spillede et par spil, browsede Facebook osv., Og hver gang kommandoen 'Okay Google' blev talt, kom den helt op og venter på yderligere instruktioner. På låseskærmen kan du sige 'Okay Google', selvom din skærm er i søvn, og den vil vågne op, klar til at høre din næste kommando.

Processen er enkel nok, men det får mig til at undre sig; hvorfor skal alt være en skattejagt med Google? Jeg kan huske, hvornår Google Nu modtog den sidste opdatering; Jeg kunne godt lide det, men følte, at det stadig manglede, fordi hvor meget tid bruger du virkelig på startskærmen, når du ikke leder efter en app til at starte? Det var det, jeg ledte efter, og det var ikke ligefrem i almindeligt syn.

via Phandroid

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer