loader
bg-category
Lydløs tabforsinkelser sideindlæser i Firefox, indtil du skifter til fanen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Firefox har masser af gode funktioner, men fanen Browser-grænsefladen er stadig et uundværligt aktiv. Generelt når du åbner et link i den nye Firefox-faneblad, begynder det automatisk at indlæse websiden med det samme. Dette er ret nyttigt til at åbne flere links i forbindelse, men hvis du har en langsom internetforbindelse, der kan skabe nogle få problemer. Det er her den nye Firefox-tilføjelse Silent Tab kommer til undsætning. Det har til formål at forsinke læsetiden, indtil du manuelt klikker på den eller de åbnede faner igen. Firefox-tilføjelsen giver dig mulighed for at undertrykke fanerne for at undgå at blæse hastighedssvingninger, for eksempel når flere links åbnes sammen. Dette kan også vise sig praktisk, hvis du har et langsomt system, som ikke kan håndtere flere sidelaster samtidigt. Lad os kigge nærmere.

Den bedste bit om Silent Tab er, at det i modsætning til mange andre Firefox-tilføjelsesprogrammer ikke kræver, at browser genstartes. Så det vil være klar til at tjene sit formål lige uden for flagermus.

Når du skal åbne et nyt link i lydflik, skal du højreklikke på det og derefter klikke på 'Åbn link i lydflik', der er tilføjet af udvidelsen til kontekstmenuen. Dette åbner straks dette link i en ny fane, men websiden begynder ikke at blive indlæst, før du navigerer til sin fane. En anden interessant ting er, at du kan åbne så mange nye tavse faner som du vil. Du kan simpelthen bruge den samme proces til at åbne mere lydløse sider fra den aktuelle webside.

En anden skør tanke: Titlen på fanen Slient vil vise webadressen på siden og ikke dens faktiske titel på grund af grunden til, at Firefox ikke vil hente sidetitel, indtil du vil klikke på den tavse fane. Hvis du vælger denne fane, indlæser siden normalt som det skal.

I en nøddeskal, hvis du skal åbne en boatload af links i nye faner uden at hæve din internetforbindelse, kan Silent Tab vise sig yderst praktisk. Du kan downloade det gratis via linket nedenfor.

Installer Silent Tab for Mozilla Firefox

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer