loader
bg-category
Tilføj en fuldt tilpasselig OS X Dock til Windows med Aqua Dock

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Uanset om du lige har skiftet til Microsoft Windows, eller hvis du er hemmeligt lidt sjalus af Mac OS X-funktioner, er der nogle ting, som sidstnævnte bare gør bedre end førstnævnte. Mac OS X Dock er en sådan ting, som Windows ikke har og kan aldrig. Det ligner Windows-proceslinjen, men docken ser simpelthen meget bedre ut. Heldigvis er der måder at bringe docken til Microsofts operativsystem ved hjælp af tredjeparts applikationer. Aqua Dock er en sådan applikation, der replikerer dockingfunktionen til Mac OS X på Windows og lader dig tilpasse den på mange måder. Programmet sports letvægtsdesign og understøtter alle moderne Windows versioner fra Windows XP og fremefter.

Grænsefladen er godt, grundlæggende. Programmet ser ikke ud som OS X dock, men er et tæt match. Når du starter Aqua Dock, sættes den som standard nederst på skrivebordet, selv om du kan omplacere den til alle fire sider af skærmen. For at tilføje flere genveje til det, skal du trække og slippe et ikon fra skrivebordet eller startmenuen på selve docken. Der er ingen begrænsning med hensyn til antallet af genveje, du kan pege på, og Aqua gør det muligt for dig at tilføje en skille mellem dock-ikoner for at holde tingene fri.

For at tilføje en separator skal du højreklikke på docken og derefter vælge Tilføj> Separator. Du kan også genplacere genvejene ved at trække og slippe dem langs docken. Et andet lille trick du kan gøre med kajen er at ændre størrelsen på det hurtigt. For at gøre det skal du venstre klikke på docken og flytte markøren i modsat retning. Flytning længere væk fra kajen vil gøre det større og omvendt. På samme måde gør det også muligt med højre klik at ændre dockens position.

En anden slående bit om Aqua Dock er de tilpasningsmuligheder, det kaster på dig. Ved at navigere til præferencer vinduet via højreklikk kontekstmenuen, kan du tilpasse forskellige forskellige indstillinger fra at ændre dockets udseende til at tilpasse størrelse og docketiketter. Du kan f.eks. Skifte forstørrelseseffekten og styre dens intensitet under fanen Udseende. Desuden kan du ændre docketemaet og justere gennemsigtigheden.

Der er yderligere grænsefladerelaterede parametre, du kan ændre i fanerne Position, adfærd, etiket og menu. Programmet kører som standard godt selv på gamle maskiner, men hvis det sænker noget, kan du altid skifte til tilstanden Lav kvalitet fra fanen Ydeevne.

Overordnet set er Aqua Dock en feature rich applikation, der bringer en af ​​Mac OS Xs største funktioner til Windows.

Download Aqua Dock

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer