loader
bg-category
Control Hardware Switches ved hjælp af Google Now's Voice Recognition API

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

"OK Google" -detekteringen er angiveligt den bedste smule om Android. Introduceret med Moto X, er det nyttigt nok til hurtigt at åbne Google Now og udføre specifikke handlinger som kontrolvej, indstil alarm osv. Funktionen har imidlertid ikke været i stand til at gøre meget med den faktiske hardware af understøttede enheder. Når det er sagt, giver Google Nu dig i hovedsagen mulighed for at interagere med Google-relaterede tjenester, men hvis du vil skifte nogle enhedsspecifikke funktioner som Wi-Fi eller Bluetooth uden at røre din telefon, er du stort set ikke heldig. Commandr er en ny Android-applikation, der har til formål at udfylde dette hul. App'en bruger Google Nu's kraftfulde talegenkendelses API for at lade dig flip hardware switches. Du kan endda tilføje brugerdefinerede kommandoer via Tasker og få dem til at fungere i Commandr.

Commandr understøtter et simpelt design, og går for det meste i baggrunden for at udføre sit job. App'en kan skifte din telefon eller tabletets Wi-Fi-, Bluetooth- eller GPS-tilslutning, tænde eller slukke for LED-lommelygten, samt pause eller springe over musiknumre via Google Now-kommandoer. Efter at have lanceret appen går den igennem en simpel vejledning, der introducerer sin kernefunktionalitet.

For at bruge Commandr begynder du ved at sige "Note to Self" efter lanceringen af ​​Google Now efterfulgt af at tale kommandoen for den handling, du skal udføre. Hvis du f.eks. Vil tænde Bluetooth, kan du simpelthen sige "Bemærk til selv tænde Bluetooth", inden for få sekunder vil Commandr analysere kommandoen og udføre den pågældende handling.

 

 

Commandr kan bruges til hurtigt at skrive noter. Dette skærer i det væsentlige et par trin ud af din måde, når du skal skrive ned noget i en fart. App'en fungerer godt med de fleste noter, der tager programmer som Keep eller Evernote osv., Og lader dig vælge din standardnotat, der tager ansøgning ved lanceringen. Brugere kan også aktivere eller deaktivere Commandr når som helst fra startskærmen.

Som standard er standardkommandoerne ret begrænsede, og der er mange små trin involveret, der gør brug af en widget til en bedre mulighed for de fleste handlinger. For eksempel skal du først sige, "OK Google", derefter din "Bemærk til dig selv" kommando, derefter hardware kommandoen, og vent derefter på Googles taleserver at fortolke din optagne stemme. Alle disse trin ville helt sikkert tage meget tid.

 

På den lyse side fungerer appen godt sammen med Tasker. Og vil sandsynligvis integrere med flere apps i fremtiden. Appen er gratis på Google Play og fungerer på Android 4.1 eller nyere.

Installer kommandr

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer