loader
bg-category
Lyt til de mindst spillede sange på Spotify af enhver kunstner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Nylige data fra Spotify viste, at 20% sange på webstedet aldrig er blevet streamet, fået adgang eller søgt, selv en enkelt gang af enhver bruger, hvilket efterlader et stort stykke Spotify's humongous library uberørt. Tjenester som Forgotify har allerede forsøgt at afhjælpe denne situation ved at lade brugerne afspille spor, som ingen andre nogensinde har lyttet til. Nu mødes The Long Tail, en tilsvarende designet webapp, der trækker de 50 mindst spillede Spotify-spor fra en kunstner og lader dig importere dem til desktop-Spotify-programmet med et par klik. Det bedste ved The Long Tail er, at det giver dig mere kontrol over hvad man skal spille end Forgotify gør. Du kan nemt søge efter din yndlings kunstner og begynde straks at streame deres sange.

Brug The Long Tail til at streame sange fra Spotify er en ligetil proces. Der kræves ingen tilmelding, og du skal heller ikke downloade noget til din computer, forudsat at du allerede har Spotify installeret på dit system.

Når du er logget ind på Spotify fra dens desktop-applikation (jeg testede appen på Windows), skal du blot gå over til The Long Tails websted via linket nedenfor. I søgefeltet skal du bare indtaste din favoritartists navn og klikke på "Afspil", hvorpå appen vil generere afspilningslisten. Afspilningslisten overføres til Spotifys desktop app, hvorfra du kan lytte til den aktuelle sang. Det skal bemærkes, at appen kun søger efter sange kun efter kunstnernavn, så hvis du normalt skriver albumnavne, er du stort set ikke heldig. En skør tanke: Når du lytter til en sang på The Long Tail, og skrivebordsprogrammet ikke allerede kører, vil det ikke starte det automatisk, så brugerne tror, ​​at appen ikke virker. Lyttere kan også ikke dele sporet via social media integration.

I modsætning til at glemme, udelukker TLT automatisk disse spor med nul popularitet, da det tilsyneladende ikke altid er de mindre populære. Udviklerne nævner, at tjenesten er bygget ved hjælp af Polymer webplatformen og Spotify's nye web-API. Kilden er på github (MIT licens), og du kan se, hvor nemt det er at oprette

Alt i alt er The Long Tail en rigtig god måde at finde sange på, som du måske kan lide, men var aldrig så populær som andre sange af dine favoritartister.

Besøg The Long Tail

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer