loader
bg-category
Opsæt en genvej til at indtaste din e-mail-adresse [iOS]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Et e-mail-id er det, der låser næsten alle webtjenester værd at bruge. Facebook, Google og Twitter sign-ins er en mulighed, der vokser langsomt, men e-mail er stadig dominerende. Indtastning af din email på dit skrivebord er ikke noget problem, da du sandsynligvis vil gøre det fra din browser, der husker e-mail-id'er. Det gælder dog ikke for en iPhone. Der er ingen indbyggede genveje til at indtaste din email hurtigt og nemt, men her er to måder at gøre. Den ene bruger den indbyggede tekstudvidelse, som alle kan bruge, og den anden er ved at bruge en Cydia tweak kaldet Tap TheAt, som kun kan bruges, hvis din enhed er jailbroken,

Hvis du ikke har jailbroken din enhed, kan du bruge et simpelt hack med tastaturgenveje. Gå til appen Indstillinger og under Generelt> Tastatur, indtast en ny genvej. Du kan indtaste en kombination af to eller flere tegn i genvejsfeltet og indtaste din e-mail-adresse i feltet Phrase. Du kan bruge de første to eller tre tegn i din e-mail-adresse, eller brug @ -tegnet to gange, så det er lettere at huske. Du kan bruge dette til næsten alle slags oplysninger, du skal indtaste gentagne gange, f.eks. Et telefonnummer eller en fysisk adresse eller måske endda et link til din LinkedIn-konto.

Hvis du har en jailbroken enhed, behøver du ikke at tilføje en genvej. Du kan i stedet installere Tap TheAt til rådighed i BigBoss-depotet. Den indtaster din e-mail-adresse i et tekstfelt, når du holder knappen @ nede og holder den nede. For at konfigurere din e-mail, skal du gå til appen Indstillinger og trykke på knappen Tryk på den. Du behøver ikke at indtaste en trigger eller genvej til den. Du skal kun indtaste den e-mail-adresse, du vil tildele det.

 

Med tastaturgenvejen kan du selvfølgelig tildele og bruge flere e-mails, og det eneste problem er at huske genvejen for hver enkelt. Det bør ikke være et problem, hvis du følger samme hovedstol for at indstille genveje, dvs. at bruge de første få tegn i en adresse. Med tweak er det en adresseaftale, og der er ingen måde at ændre, hvilken nøgle der udløser. Tweak er open source, men så kan nogen leve med og måske endda gøre det bedre, så det kan understøtte mere end en e-mail-adresse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer