loader
bg-category
Noter til GMail: Tilføj noter til en e-mail eller en samtale tråd [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At skulle skimme gennem en hel e-mail samtale for at finde vigtig information er spild af tid. Hvis vi boede i en verden, hvor kommunikation var en perfekt videnskab, ville det måske være meget lettere at administrere e-mails, men da vi lever i en verden med dårlige e-mail-emner, har vi vigtige oplysninger spredt ud over lange e-mail-samtaler. Hvad der ville hjælpe i dette tilfælde er en note, som vi kan opdatere jævnligt for at give os højdepunkterne i en samtale hver gang vi åbnede den tråd. Noter til GMail er en Chrome-udvidelse, som giver dig mulighed for at tage noter inde i Gmail. Du kan komponere noter til dig selv og knytte dem til din indbakke, så du kan se dem hver gang du åbner en email. Alternativt kan du tilføje en note til en email eller til en hel tråd. Noterne vises med tråden eller e-mailen, hvilket gør dem lettere at holde styr på. Du kan også indstille en påmindelse til de noter, du opretter.

Når der er installeret, tilføjer Notes for GMail et Gmail-ikon ved siden af ​​dit Google Plus-profillink. Du skal lade udvidelsen få adgang til dine e-mails osv., Før du kan begynde at bruge den. Når den er oprettet, vil du se en tilføjelsesnote-knap i din indbakke, og når du åbner en email-tråd.

Klik på knappen Tilføj note for at tilføje en note til e-mailen, eller klik på Tilføj trådnotat for at tilføje en enkelt note til hele tråden. Notes-editoren understøtter grundlæggende redigering, og en note kan fastgøres øverst i e-mailen eller øverst i din indbakke. Når det er fastgjort til din indbakke, tilføjes emnet for e-mailen automatisk.

Der kan indstilles en påmindelse til hver note, du opretter, eller hvis du ikke ønsker at tilføje en note til en e-mail, men gerne vil oprette en påmindelse, skal du åbne en email og klikke på kalenderknappen ved siden af ​​knappen Mere. Indtast en beskrivelse og angiv en dato og klokkeslæt for påmindelsen.

Udvidelsen fungerer godt, og jeg har personligt søgt en måde at tilføje noter til en e-mail på, så notatet er lige der, når jeg åbner det og giver det sammenhæng, og Notes for GMail gør netop det. Der er en mindre fejl eller måske ville det være mere tilbøjelig til at kalde det et tilsyn. Når en note til en e-mail først er sammensat, er der mulighed for at knytte den til toppen eller for at knytte den til din indbakke. Når notatet er gemt, og pin-indstillingen bliver revideret ved at holde markøren over noten, kan pin-indstillingen kun knytte en note til toppen af ​​en e-mail, men ikke til indbakken. Udover denne lille fejl fungerer udvidelsen godt.

Installer noter til GMail fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer