loader
bg-category
Redd dig selv i multiplatformen ud over tyngdekraften [betalt]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du har muligvis bemærket, at mobilspil i den seneste måned gik gennem lidt af en nedgang med en håndfuld store navne titler som den meget ventede Hitman Go for android og multi-platformen Angry Birds Epic, men ikke mange andre, der kommer ud. Mobilspillelandskabet har i bedste fald været humdrum. Dette kunne have været på grund af Steams sommer salg, omdirigere alle spillere til pc'er, eller det kunne bare være tilfældighed, vi kan heller ikke være sikre på nogen måde. Det vi kan være sikre på, er, at de nye udgivelser er et tegn på, at mobilgodemarkedet henter igen. Beyond Gravity har været ude på Android siden den sidste uge af juni 2014 og har haft glæde af flere platforme. Selv om det var slated for en udgivelse i slutningen af ​​2013, men efter nogle uventede forsinkelser, er det planlagt at være ude for iOS den 10. juli 2014. Her er vores anmeldelse.

Beyond Gravity er et sjovt spil. Denne forudsætning synes at forsvinde langsomt over tid, men det går ikke tabt for Qwiboo, spiludviklerne (folkets skabere, Bike Baron). Selvfølgelig er konceptet ikke helt originalt, men hvad er original er tilgangen. Spillet starter med din karakter, der har styrtet ind i en planet, og det er op til dig at gøre din vej ud derfra og samle pickups undervejs.

Gameplay

Ifølge udviklerne er "Beyond Gravity" proceduremæssigt genereret "platformer", hvor du hopper mellem planeter og forsøger at indsamle så mange pickups som muligt. "Det drejer sig om det fint sammen. Princippet er simpelt, at trykke på skærmen vil starte dig i den retning, din karakter står. Hvis du havde ret, ville du med held have samlet alle skruerne og lande på den næste planet. Hvis du fejler, kan du trykke på skærmen igen for at dobbelt springe, midt i luften. Hvis selv det ikke fejler, vil du gå tabt for rummets vakuum (selv om han ser ud som om han falder i rummet), sådan er fysik. Taler om fysik, hvis du er en projektil motion aficionado, tilbyder dette spil en stor forsyning af eksperimenter. Spillet har en næsten ufuldstændig læringskurve. Man får hænge af det inden for få minutter (ideen er at trykke og slippe på det rigtige tidspunkt) og derefter nyde den endeløse udfordring takket være proceduregenerering. Det er også flydende og glat. I betragtning af appens premium karakter, ligesom de originale Angry Birds, er der ingen køb i app, kun en engangsforkøb, og i dag og alder er det et frisk pust. Ellers er normen at få spillerne til at bruge $ 20 bare for at komme igennem en tutorial. Med indsamlede power ups kan du opgradere dit skibs fysiske udseende og hoppe kraften i din karakter, du kan ikke købe disse opgraderinger direkte, du bliver nødt til at arbejde for dem.

Grafik

Unik grafik med gammelt tegneserie-stil, der kører med en glat 60fps, giver spillet ingen forsinkelse, ingen spøgelser eller endda en fejl, så vidt vi kunne fortælle. Det ser godt ud, især ved ikke at gå den stadig populære "retro" grafikrute, men i stedet gå i en ny retning. Der er pick ups, der ligner multi-farvede skruer og bolte. Det er ydmyg farverigt uden at være for levende eller meget mættet. Selv om det måske har været begrænset til mig, men spillet startede i portræt mode, men skiftede direkte til landskabet, var det ikke årsag til nogen alarm. Sjovet kommer fra at interagere med genstande, en støvet tud som du lander på en planet, et stort bogstav skrig som du savner en planet og plummet, røgsporet du forlader, når du hopper planeter, små livsformer på planeter du lander på er alle indikatorer for hårdt arbejde.

Lyd

Platformspilleroplevelsen påvirkes ikke af lydkvalitet eller originalitet. Vi kan fortælle dig, at lyden er anstændig, med alle swishes og whooshes og pickup og screaming, men din gameplay påvirkes ikke selv lidt i fravær af lyd. Det gælder også Beyond Gravity. Faktisk, hvis jeg er helt ærlig, kunne jeg leve uden musikken. Man kan opdage et antydning af rumaldervirkninger, men det hele, der sættes sammen, men ikke irriterende, er mindre end indbydende. Hvis musik er vigtig for dig som gamer, kan spilets lyd nemt være slukket, mens du lytter til dit eget musikbibliotek. Du kan slukke lyd og musik uafhængigt af indstillingerne uden at slukke for hele enheden.

Konklusion

Spillet er tilgængeligt til universel download, undtagen på Mac og iOS. Det er planlagt til en udgivelse den 10 juli til iOS, det er et spændende perspektiv.Spillet blev testet på Android, det er også tilgængeligt på Windows Phone, Linux og - med din support - kan findes på Steam gennem Greenlight (som kickstarter, til spil). Hvis udviklerne skar det rigtigt, kan det bare blive rangeret sammen med, hvor der er My Water eller Cut the Rope, eller det kan bare komme og gå som små vinger. Det vil tiden vise.

Download Beyond Gravity for Android [$ 1.99]

Download Beyond Gravity for Windows Phone [$ 0.99]

Download Beyond Gravity for Linux [navngiv din egen pris]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer