loader
bg-category
Faneblade: Søg og skift til et åbent faneblad med en stemmekommando [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Voice Search integration ankom i Chrome for et stykke tid siden, og det er en fremragende udvandret grundlæggende version af Google Now. En af de mange forskelle mellem Google Now og Voice Search på Chrome er, at Google Now kan starte apps installeret på din enhed, mens Voice Search er simpelthen, hvad navnet antyder, det er uden støtte til en anden browserfunktion.Faneblade er en Chrome-udvidelse, der hjælper dig med at skifte mellem faner, der er åbne i et vindue. Det giver dig også mulighed for at søge efter faner med en talekommando, hvilket er det, der adskiller det fra andre tabsadministrationsudvidelser. Både talesøgningen og fanebladets overlay kan åbnes med en tastaturgenvej, som en bruger kan tilpasse. Du kan søge efter faner med enten en talekommando, eller du kan søge og markere dem ved hjælp af musen. Udvidelsen viser åbne faner i et overlay i bunden af ​​Chrome.

Fanebladet tilføjer en knap ved siden af ​​URL-feltet, hvor du kan vælge sprog og tilpasse genveje.

Tryk Ctrl + Skift + A for at åbne overlejringen, som vil liste alle faner. Hver fane har et miniaturebillede, og du kan klikke på et miniaturebillede for at skifte til den respektive fane. Overlay'et har en søgelinje, som du kan bruge til at søge faner og en mikrofonknap, som du kan bruge til at påberåbe stemmesøgning, hvis du ikke vil slå tastesøgens genvejstast.

For at hente voice search hit Ctrl + Skift + B og tal navnet på den hjemmeside, du vil skifte til. Husk at hjemmesiden skal være åben i en fane allerede. Udvidelsen identificerer hvilket websted du ønskede og vælger det vores for dig fra de andre faner. Du skal stadig klikke på fanen for at skifte til hjemmesiden. Hvis du har hjemmesiden åben i to eller flere faner, trækker udvidelsen dem begge op, og du kan vælge, hvilken du vil skifte til.

Udover at kunne skifte til en anden fane, kan du også lukke en fane fra lukkeknappen øverst til højre i miniaturebilledet. Hvis du vil afvise overlejringen, skal du blot trykke på den genvej, du plejede at bringe den op. For at "høre" dine talekommandoer, vil udvidelsen bede om adgang til din mikrofon. Desværre husker du ikke, at du har fået adgang, og hver gang du foretager en stemmesøgning, skal du give den tilladelse igen. Dette er langt den største mangel på udvidelsen. Det genkender talekommandoen præcist og med lidt eller uden forsinkelse.

Installer fanebladet fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer