loader
bg-category
Topia World Builder: Spil Gud mens du bevæger Jorden med Dyr [Betalt]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Med al den almindelige opmærksomhed, der kommer til mobilspil og alle de suppe-up hardware, der går ind i disse ting, er det på høje tid, at et ikke-traditionelt spil kom sammen for at sætte nye præcedenser. Der er enorm strøm i moderne mobiler, der går underudnyttet til at nå et bredere publikum. Udviklere, der udelukkende henvender sig til high-end-enheder, skal indsnævre deres demografiske fra potentielt milliarder til en håndfuld millioner, det er ikke en risikoudvikler, der generelt er villig til at tage. Men nogle gange er disse risici nødvendige for det mellemstore fremskridt. Spil som Asfalt, The Room og Walking Dead er gode eksempler på spil, der skubber performance-delen af ​​denne platform, men de er ikke så unikke som Topia World Builder i sin tilgang. Her er vores anmeldelse.

Først og fremmest er det et sjovt spil, lad os begynde med det. Replay-værdien har en grænse, men det er sjovt, inden grænsen er nået. Ingen køb indenfor app, forenklede menuer og en idé, der er ligefrem ligetil og kompleks, det gør et spil absolut værd at forsøge at tjekke grundigt. Bemærk venligst, at spillet ikke er perfekt, men det er perfektion, det er ikke det der bringer os til det, det er håbet, det bringer til platformen. Håbet om, at det vil gyde helt nye spilområder.

Gameplay

Med elementer, der resonerer populære spil som SimCity og Black and White, er Topia et verdensbyggende spil. Du får en hel planet til landskab, som du vil. Du kan befolke det med dyr, både herbivorer og kødædende dyr, og se på, at planeten kommer til liv. Du kan omforme planeten som du vil når som helst. Mere om, hvordan dette hjælper mediet i konklusionen. Nu, når du starter spillet, vil du ikke være i stand til at forstå det, bortset fra at du kan rulle planeten ved hjælp af to fingre. Derefter går du gennem tutorialen, der lærer dig, hvordan du kan rulle med to fingre, zoome ind og ud, gå tættere ind gennem portrættilstand (til mindre telefoner) og skift derefter til liggende tilstand. Du kan justere børster størrelser for at finjustere dit mål terræn. Du kan lede dyr til forskellige steder ved at trække fingeren hen over terrænet. Du kan endda tilføje grønne eller ørkener for at finjustere planeten. Alt i alt, uanset hvilken funktion spillet giver, er en meget godt udført funktion. Der er nogle nedadrettede sider, som f.eks. At placere kun én kødædere på hele planeten, vil det af en eller anden grund lade det formere sig og fortære alle herbivorer. Du kan kaste en lynnedslag for at dræbe et dyr, hvis du vil, men du Jeg bliver nødt til at trykke hver enkelt for at dræbe dem alle, og jeg har ikke selv kunnet gøre det. Det tekniske aspekt af det, der er tilgængeligt, udføres meget godt, selvom logikken bag den er defekt. Jeg ville ønske, at der var mere at gøre end bare at frigøre dyr, men nu, da vi har dette, vil udviklere føle sig tvunget til at udvide spillet.

Grafik

Den visuelle er god. Spillet viser, når du simpelthen interagerer med skærmen eller interagerer med spillet gennem et stjerneklar dampspor efter din presse. Terrænet er smukt, vandet er i live, hvilket dyr du frigiver vil bevæge sig rundt på egen hånd. Ingen dyr ligner noget på jorden, men du får stadig ideen til hvilken klasse de tilhører. Der er ingen forsinkelse, det gik glat, men hvis det ikke er tilfældet, kan du endda reducere grafikindstillingerne, så de passer til en ældre eller en mindre kraftig enhed. Himmelen bevæger sig omkring dig uden at forstyrre skærmen. Dyrene lever deres liv, hvilket er interessant at observere, medmindre du smider en kødædende derinde, som blot forøger og fortærer hele plantens befolkning inden for få sekunder. Du kan endda spore et enkelt dyrs liv, hvis du vil. Man kan fortælle, at dette spil blev udviklet i større skala i tankerne, men af ​​en eller anden grund blev det reduceret til sidst. Spillet er et resultat i visuelle at sige mildt. Menuserne er imidlertid et særskilt problem, de er ikke designet med en masse tanke, der går ind i processen, de virker tilfældigt, men de får jobbet gjort.

Lyd

Lyden er spændende, med kødædende dyr, der producerer grønt lyde, herbivore gør kvægstøj. Skydning af en lynnedslag dræber et væsen først, og der dannes en lyd. Nogle lyde giver mening at niveauer enten ikke blev testet på en Nexus 5 eller måske slet ikke, da lyden skød meget ud af det hørbare område. De omgivende lyde giver livet til din planet, slosende vand, rustende træer, vindstød, alle giver en fordybende oplevelse. Ukarakteristisk for mobile spil, der slukker lyden, tog faktisk væk fra den faktiske spiloplevelse, og det siger noget.

Konklusion

Dette spil alene, som det er, har begrænset replay værdi. Når du har skræddersyet en verden og sætter livet løs på det, er der ikke mere at gøre end bare at se. Dette er den foruroligende del. Spillet er meget svært at forstå uden selvstudiet, men jeg insisterer stadig på, at dette spil er en god ting for spil som helhed. Det betyder, at vi snart vil se en fuldt funktionsdygtig Simcity til smartphones (ingen af ​​de empire-løsninger i verden) eller måske en æra med porting-spil som sort og hvid, Cities XL eller endda Anno 2070, vi har bestemt hardware, alt vi behovet er incitamentet. Hvilket er dette spil.

Få Topia til Android [$ 1.99]

Få Topia til iOS [$ 1.99]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer