loader
bg-category
Skift Arbejdsplan: Tilpasningskalender, der følger din arbejdsuge [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Deltidsarbejde, hvad enten det sker fjernt fra dit hjems komfort eller gjort på stedet, kræver normalt en tidsplan. Hvor deltidsarbejde tilbyder ekstra penge og en mere fleksibel tidsplan, kommer det også med den lille komplikation at have en usædvanlig tidsplan. Dine uger begynder ikke altid på mandag, nogle dage arbejder du nætter og andre dage arbejder du dagskifte. Det er svært at holde styr på det hele og tilføje det til en kalenderapp er meget tidskrævende. MødeSkift Arbejdsplan, en kalenderapp, der eksisterer med det ene formål at gøre shift tracking nemt. Du får en kalender, hvor du kan vælge starten og slutningen af ​​ugen efter din arbejdsplan og en lang rig liste over skiftkombinationer, som du måske arbejder med for at fremhæve denne kalender. App'en har også en flot søgefunktion, som lader dig kontrollere, om du skal arbejde en bestemt dag, og det lader dig tilpasse dets udseende ned til baggrunden. Appen vil automatisk fremhæve alle tilsvarende start- og slutdage i din arbejdsuge baseret på den dag du vælger, og den fremhæver de dage, du arbejder.

  

For at tilpasse farven fremhæves start og slutningen af ​​ugen, og du vælger skiftskemaet ved at trykke på knappen mere og gå til appens indstillinger. Tryk på en af ​​farveegenskaberne for at ændre farven. Farvevælgeren er ikke den nemmeste at bruge; du skal flytte skyderne og et eksempel på farven vises til venstre for skyderne. Du vælger manuelt starten på ugen og indstiller dit skift mønster fra listen over understøttede mønstre. Appen skelner mellem dag og nat skift og understøtter forskellige kombinationer af On og Off dage.

Når du vender tilbage til hovedskærmen i appen, vil dine ændringer blive markeret korrekt. For at se skift i de kommende måneder, rul ned. Tryk på kalenderikonet, og du vender tilbage til den aktuelle måned. For at kontrollere, om du vil arbejde en bestemt dag, skal du trykke på søgeknappen og indtaste en dato. Det vil blive fremhævet på kalenderen, og du kan tjekke om det er en arbejdsdag for dig eller ej efter farven på den dato. Endelig kan du ændre baggrunden fra den mere knap.

  

Appen er ret god; det gør jobbet godt og har et anstændigt design til at starte, så du ikke behøver at tvinge dig selv til at bruge den. Hvad angår funktioner, tillader appen dig ikke at tilføje dage, når du måske arbejder en ekstra skift, som er den eneste ulempe.

Installer Shift Work Schedule fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer