loader
bg-category
Pixel Player: Tilpasningsbar musikafspiller med equalizer og temaer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Pixel Player er en musikafspiller til Android, som du kan tilpasse til standardfanen og farveskemaet. Æstetisk set er appen ren og funktionalistisk, det giver dig mulighed for at gøre så meget, hvis ikke mere end den gennemsnitlige musikafspiller. Udover at oprette afspilningslister og finde og afspille sange af samme kunstner som den, der aktuelt afspilles, lader appen dig indstille en sang som enhedens ringetone og leveres med en equalizer.

Når du installerer appen første gang, vil den bede dig om at besøge dens indstillinger for at tilpasse, hvordan appen ser ud og fungerer. Udover at vælge titellinjen og understregningsindikatorfarverne, administrerer appen uafhængigt skærmretningen, så du kan holde din enhed vågen, når appen er i forgrunden, filtrere eventuelle MP3-filer fra din enhed, der er for korte til at være musik filer, og lader dig indstille standardfanen til startskærmen.

 

Pixel Player scanner automatisk din enhed til musik. Du kan tvinge appen til at lave en frisk scanning fra den mere knap. App'en giver dig mulighed for at gennemse musik efter kunstner, album, sange og afspilningslister med en dedikeret faneblad til hver enkelt. Du kan svinge gennem fanerne, eller du kan bruge søgefunktionen til at søge efter en sang. Hvis du vil se køede spor, skal du trykke på listeknappen øverst. Du kan gemme en liste over køede spor som en afspilningsliste.

 

Hvis du vil afspille en sang, skal du trykke på den på listen, der vises i.En mini-afspiller vises nederst på skærmen, og der vises et ikon i meddelelsesområdet for at angive, at appen kører. Hvis du trykker på mini-afspilleren, åbner den en større version, der kan minimeres igen ved at trykke på pil ned øverst til venstre. Du kan foretrække et spor og åbne panelet for køspor fra de respektive knapper øverst på den udvidede afspiller. Fra den mere knap kan du tilføje en sang til en afspilningsliste, indstille den som ringetone og finde spor fra samme kunstner og afspille dem eller tilføje dem til en afspilningsliste.

 

Sidst men ikke mindst er udligningen, som du kan få adgang til fra flere knapper på både startskærmen for appen og fra musikafspilleren. Equalizer kommer med de sædvanlige forudindstillinger, og du kan indstille dine egne equalizer niveauer. Musik, der spilles af Pixel Player, kan afspilles / pauses fra låseskærmen, hvor coverkunst på det aktuelle spor vises korrekt.

 

For en ny app, der er på version 1, er den mere poleret end de fleste apps på en højere version. Det er annonceret og aktuelt i beta.

Installer Pixel Player

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer