loader
bg-category
Afinstaller eller deaktiver iTunes på Mac OS X [Guide]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

iTunes har været rygraden for mediestyring på Apple-enheder siden januar 2001. Det er standard musikafspilleren til en Mac samt et bibliotek til dine iTunes-køb, det har endda en betydning for Windows 8. Til forfærdet af mange iOS-ejere , du kan ikke overføre medier uden det overhovedet. Der er dog dem der ikke stoler på iTunes 'tjenester til deres mediebehov. For dem er iTunes kun en påvirkning, et ekstra tilføjelse uden brugbar funktion. Hvis du kan forholde dig til den følelse og ønsker at slippe af med denne komplikation, kan vi fortælle dig hvordan du skalfjern iTunes fra Mac OS X.

Som du kan forestille dig, er det ikke så enkelt som at slette en app. Det er en indfødt app, og det er ikke ligefrem let at slette. Der er en anden begrænsning, at med mavericks er det endnu sværere at slette, men du kan dog deaktivere det. Der er to måder at gennemføre på dette, den direkte tilgang til at gå gennem terminalen og den indirekte, omend længere tilgang.

Brug af Finder

Det første skridt er at sikre, at iTunes ikke kører. For at gøre det skal du åbne iTunes og blot trykke på ⌘ + Q for at lukke det. Gå derefter til programmappen fra finder og find iTunes-appen. Vælg appen (ikke åben den), og tryk på ⌘ + i. Du kan se iTunes-info. Se til nederst til højre og du vil se en lås, klik på den og indtast dit systemadgangskode, hvis / når du bliver bedt om det. Udvid nu "Deling og indstillinger", og du kan se, hvilke brugere der har tilpasset adgang. Sørg for, at alle indtastninger har læsnings- og skriveadgang, dette er meget vigtigt. Når dette er gjort, skal du blot slette iTunes som du ville have en anden app ved at trække og slippe den til papirkurven. Når som helst du vil have det tilbage, kan du downloade det igen fra App Store. Sørg for, at du ikke følger den samme procedure med apps, du ikke forstår, hvis du gør det, risikerer du at gøre alvorlige skader på hele systemet.

Husk, at ovenstående proces ikke påvirker dit bibliotek, du vil stadig have al din musik, bøger, appbackups og ethvert andet iTunes-indhold, som det er gemt andetsteds (Standard ~ / Musik / iTunes /).

Med dette skridt kan du ikke længere sikkerhedskopiere eller gendanne iOS, og du skal bruge en anden medieafspiller til musik. Hvis det var dit mål, har du nået det.

Brug af terminalen

Hvis du er komfortabel med terminalen, (som du burde være, da vi skubber dens brug ret overdrevent og vi virkelig ønsker at du ville give det en chance), er processen ret simpel. dræb iTunes og derefter hjælperprocessen og fjern den derefter. Du skal blot kopiere indsæt linjen nedenfor til din terminal og se iTunes blive reduceret til papirkurven.

killall iTunes; killall "iTunes Helper"; sudo rm -rf /Applications/iTunes.app/

Hvis det beder om dit systemadgangskode, skal du indtaste det. Vær opmærksom på, at du absolut har brug for iTunes, hvis du bruger iOS, er alle løsninger kun komplicerede og er ikke værd at gøre. Men hvis du er uden for dette behov, eller hvis du ikke bruger en iOS-enhed, skal du tørre væk.

Deaktiver iTunes

Hvis alt andet fejler, og du stadig skal stoppe iTunes i at arbejde, skal du bare åbne sine tilladelser som nævnt ovenfor og indtaste følgende kommando i terminalen. Det vil forlade hjælpen, men vil gøre appen ubrugelig.

sudo mv /Applications/iTunes.app/Contents/MacOS/iTunes / private / tmp

Nu er dette sidste trin i bedste fald en patch, du skal indtaste den igen, når iTunes opdaterer, men det vil holde iTunes på dit system i en sovende tilstand.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer