loader
bg-category
Rummage organiserer og indekserer filer efter mærke og dato [Windows]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg er sikker på, at vi alle behandler en retfærdig del af dokumenter, men hvis du er noget som mig, er din Documents-mappe et enormt rod på uorganiserede Word-filer, PDF-filer, Excel-ark og, hvad ikke, med stokastiske navne, der begge er svære at udtale og læse. Rummaging gennem disse elementer kan være en kedelig opgave, især hvis du har brug for at finde noget fra et stort antal filer. Derfor, Rummage for Windows har til formål at hjælpe dig med at organisere dine digitale dokumenter med lethed. Det enkle program giver dig mulighed for at indeksere alle slags dokumenter på et sted, tag dem og få adgang til dem, uanset hvor de er gemt på din computer. Det kan automatisk sortere indekserede poster efter deres størrelse, oprettelsesdato, filtype osv. Programmet har integreret søgefunktion til at finde indekserede poster via deres navn eller tags.

Når du udfører ansøgningen, beder den dig om at (eventuelt) forbinde dine online-konti som Google, Facebook osv. For at oprette forbindelse til personer, der også bruger Rummage. Du kan selvfølgelig springe over dette trin, hvis du har brug for det. Derefter giver applikationen dig mulighed for at vælge indekseringsmetode. Power brugere kan bruge 'Advanced Configuration' mulighed for at få mere kontrol, mens traditionalister måske vil klikke på 'Hurtigstart' eller 'Start fuld indeks' for at få Rummage til at gøre alt legwork.

Sådan ser interfaceet af Rummage ud, når al indeksering er færdig. Overskriften omfatter en søgelinje, som kan bruges til hurtigt at finde en indekseret vare. Værktøjslinjen placeret under søgefeltet giver dig mulighed for at navigere mellem filvisninger. Alle tags er standardvisningen, hvor du kan styre filer via tags.

Når du klikker på en fil, filtrerer Rummage resultaterne, så kun den valgte fil vises. I afsnittet for filforhåndsvisning til venstre for Rummage viser det filoplysninger samt tags der er knyttet til det. Du kan også tildele brugerdefinerede tags til dokumenter med bestemte parametre. Du kan f.eks. Tilføje taggen 'Media' til noget i mediemappen eller tilføje tagget "formular" til en PDF-baseret formularfil.

Du kan også navigere mellem filerne via filtype eller mapper i rummage. Den første gør det muligt at gennemse filer baseret på deres udvidelser, mens sidstnævnte gør det muligt at gennemse alle mapperne på din computer. Fanen People fungerer kun, hvis du forbinder dine sociale medier konti med Rummage. Og endelig er den sidste metode til browsing af filerne ved datoer, for eksempel filer fra i dag, i går, i sidste måned osv.

Alt i alt er Rummage en praktisk applikation, der kan organisere forskellige slags filer på en computer. Mit største problem med Rummage var manglen på en genindekseringsfunktion. App'en har en knap for at genopbygge indekset, men det virker ikke i Alpha-udgivelsen. Ansøgningen er tilgængelig gratis.

Download Rummage

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer