loader
bg-category
Få Android L's Heads Up Notifikation på din enhed nu [Ingen rod]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Android L, og dets nye materiale design har gjort det rigtige indtryk, men medmindre du ejer en Nexus-enhed og ikke har noget imod din telefon, der flager på dig nu og da, vil du ikke være i stand til at tjekke de nye funktioner. Det er her den fantastiske og usædvanligt aktive udvikler samfund kommer ind.Heads-up meddelelser er en ny Android-app, der efterligner Android L's heads up-meddelelser på din enhed. Du kan interagere med underretningen, ligesom du kan på Android L, og appen kræver ikke, at Xposed-rammen skal installeres eller kalder den til en roddrevet enhed.

Du skal aktivere appen, når den er installeret, og det siger sig selv, at det vil kunne få adgang til alle dine anmeldelser. Afhængigt af hvilken type anmeldelse du får, kan du interagere med den. Du kan åbne en e-mail, som du lige har modtaget eller åbnet en fil, du lige har downloadet. Ligesom heads up-notifikationerne i Android L kan disse også afvises, og de spiller godt med fuldskærms apps som Cut the Toast 2.

 

Bortset fra at imitere heads up-notifikationen, forsøger appen også sin hånd ved meddelelser på låseskærmen, men i vores test var resultaterne ikke tilfredsstillende. Meddelelsen vises, når du låser op på din skærm og ikke på selve låseskærmen. For at aktivere det, tryk på knappen mere og gå til appens indstillinger. Her finder du også en appfilter-indstilling, der giver dig mulighed for at vælge hvilke meddelelser, du skal få en heads up alert for. Du kan dempe de programmer, du ikke vil modtage underretninger fra, fra en liste over installerede apps.

Heads-up-meddelelser lader dig også indstille meddelelsesprioritet; Du kan vælge kritiske og uopsættelige meddelelser, som omfatter nødopkald eller igangværende opkald. Du kan vælge at modtage vigtige advarsler som e-mails og sms'er, og du kan få normale advarsler, som er meddelelser fra gamle apps (noget af et vagt koncept her). Disse tre typer er aktiveret som standard, og du kan aktivere to andre typer advarsler; ikke-vigtige og kontekstuelle.

 

Selv om appen ikke håndterer låseskærmbeskeder godt, gør det alt andet rigtig godt. Ved at levere tilpasningsindstillinger og give brugeren fuldstændig kontrol over, hvilke apps der modtager heads up-notifikationer til, har appen gjort mere end blot at genopbygge en funktion af Android L. Selvom du ikke dør for at prøve Android L og nogle af dens nye funktioner, denne app er værd at prøve.

Installer Heads-Up-meddelelser fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer