loader
bg-category
Flynx: Indlæs links i baggrunden og fortsæt med at bruge andre apps [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når jeg plejer at surfe på Facebook, Twitter eller Tumblr på min telefon, involverer meget af åbningsforbindelser og derefter venter på, at de skal indlæse i appens egen browser, hvilket udelukker min evne til at navigere til en anden skærm af appen. Og selvom det hele kan lyde normalt, for det er bare den måde, ting er gjort på, er det faktisk besværligt at stirre på den aldrig endelige belastningsskærm. Tidligere gennemgået Link Bubble for Android har forsøgt at afhjælpe dette ved at give dig en nifty boble til at indlæse link omdirigeringer i baggrunden og tage dig direkte til, hvor dit link ender. Flynx er en ny Android-app, der kan åbne et link, når du trykker på det i enhver app. Linket lægges i en flydende boble, og du er fri til at bruge appen. Når linket afsluttes, kan du trykke for at læse det og afvise det på samme måde som du gør Facebook-chathoveder.

Flynx er lavet af de ambitiøse Epigram Labs, og de sidder i baggrunden, mens du gennemser de utallige apps på din Android-enhed. Åbn et link i Facebook-appen, og det springer dig til hjemmesiden på din standardbrowser. Dette vil angiveligt tvinge en webside til at læse bar ned i halsen. Nu, hvis den samme side åbnes i Flynx, begynder den at blive lagt i baggrunden, så du kan fortsætte med at bruge Facebook, indtil indholdet er klar. I stedet for at overtage hele skærmen, vises appen i et separat browserpanel, hvilket sparer tid for andre opgaver. App'en kan håndtere flere faner uden anstrengelse og kan bruges, når du vil åbne to links samtidigt.

 

Når link / s åbnes, ser du den lille favicon for det pågældende sted i den lille boble ved siden af ​​skærmen, og du kan bare trykke på den for at trække indholdet af linket i Flynx integrerede browser. Du kan også trykke på menuknappen for at udføre andre handlinger, for eksempel kan du genindlæse den samme side, åbne den i en anden browser, dele linket med andre apps samt lukke nuværende eller alle links.

 

Det, jeg fandt mest interessant om Flynx, er læsningstilstanden, der gør læsning af blogs eller nyhedsartikler meget bedre. Ved at trykke på den lille øjeknap øverst til højre fjernes unødvendige elementer fra siden, ligesom læsbarhed og andre tjenester. Og når du er i læsningstilstand, kan du også ændre skrifttypens størrelse samt skifte nattilstand til inverterede farver.

 

Samlet set er Flynx en praktisk app til at gennemse flere links uden at forstyrre andre opgaver på din telefon. Den er tilgængelig gratis i Google Play Butik.

Installer Flynx fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer