loader
bg-category
Microsoft Office PowerPoint 2010: Hvad er nyt?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft Office PowerPoint 2010 som det er modparter er blevet forbedret og opdateret med nogle gode nye tilføjelser. Vi gennemgår de bemærkelsesværdige tilføjelser til Microsoft Office 2010 og har skrevet et opsummeret indlæg på både Microsoft Word 2010 og Microsoft Excel 2010. I dag skal vi give et omfattende indsigt i Microsoft PowerPoint 2010. Lader se hvilke nye funktioner Microsoft har tilføjet til det .

Forbedret båndværktøjslinje

Ribbon-funktionen, der blev introduceret i Office 2007, lader brugerne bruge Microsoft Office med større fleksibilitet og lethed. PowerPoint 2010-båndet kan nu tilpasses. Båndet kan tilpasses ved at højreklikke på ikonet Ribbon og vælge Tilpas båndet mulighed.

Hvis du vil læse mere om båndet, skal du gå her.

PowerPoint til video konvertering

PowerPoint 2010 giver dig nu mulighed for at konvertere dine præsentationer til videoer. For at oprette en video skal du klikke på knappen Office og derefter gå til Del> Opret en video Mulighed.

Du kan finde den fulde detaljerede vejledning til denne proces her.

Kompatibilitet af .pptx

I PowerPoint 2007 introducerede Microsoft et nyt XML-format (.pptx), der ikke var kompatibelt med det tidligere .ppt-præsentationsformat. Dette problem er ikke der for at forstyrre dig mere, hvilket betyder, at PowerPoint-filer, der er oprettet i PowerPoint 2010, nemt kan åbnes i versioner af PowerPoint før PowerPoint 2007.

Sektioner - giver en nem måde at administrere præsentationer på

Microsoft PowerPoint 2010 lader dig organisere dine præsentationer i sektioner. Du vil nemt kunne finde sektionerne knappen på værktøjslinjen Ribbon. Denne funktion hjælper dig med at organisere din præsentation ved at gruppere alle relaterede dias under individuelle afsnit. På denne måde kan du let finde og redigere de relaterede dias.

Indbygget Screen Capture Tool

Microsoft PowerPoint 2010 indeholder en funktion kaldet Screen Capturing (som også findes i Word 2010). Nu er der ikke brug for en tredjepart eller et ekstra værktøj til at fange skærmbilleder for at kunne bruge dem i dine præsentationer. Det er et stykke kage at fange skærmbilledet på et hvilket som helst område af skærmen. Du skal blot klikke på Indsæt> Skærmbillede mulighed og der hvor du går.

Baggrundsfjernelsesværktøj

Baggrundsfortrydelsesværktøjet er en fantastisk tilføjelse til Microsoft PowerPoint 2010 (som også kan findes i Word 2010). Det fjerner blot baggrunden for ethvert billede. Indsæt kun billedet i din præsentation og find derefter Værktøj til fjernelse af baggrund under Indsæt> Billede for at fjerne baggrunden.

Forbedrede funktioner til integrerede videoer

Det er nu meget nemt at indlejre videoer i dine PowerPoint-præsentationer. Denne funktion var også til stede i PowerPoint 2007, men PowerPoint 2010 har tilføjet noget mere magi til det. Nu kan du nemt udføre nogle almindelige operationer på de indlejrede videoer med et enkelt højreklik. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan du integrerer en video i en PowerPoint-præsentation, kan du finde de fulde detaljer her.

Forbedret animationsmenu

I PowerPoint 2010 vil du føle, at Animationer menuen er blevet forbedret i stor udstrækning. Det giver en meget brugervenlig miniature type stil valg. Bare ved at se på hvert valg, ville du vide, hvad effekten vil gøre, når du anvender den.

Forbedrede diasovergange

Microsoft PowerPoint 2010 indeholder mange nye diasovergange, hvilket giver dig mulighed for at oprette en mere kraftfuld og øjen-candy-præsentation.

Forbedret Word Art

Word Art er et gammelt træk ved Microsoft Office, som er blevet forbedret i PowerPoint 2010 (samme forbedring findes i Word 2010). WordArt er blevet opdateret med nye farverige kunst effekter. Vælg teksten, og klik derefter på Ord kunst og en liste over alle de tilgængelige indstillinger vises.

Ligningsredaktør

Ligningsredaktør kommer til nytte, når du skal tilføje nogle almindelige matematiske ligninger til dine dokumenter / præsentationer. Du kan også bruge den til at lave dine egne brugerdefinerede ligninger ved at bruge et bibliotek med matematiske funktioner. Denne funktion var allerede tilgængelig i Microsoft Office 2007, men var begrænset til Word 2007 og Excel 2007. I Office 2010 er denne funktion også blevet tilføjet til PowerPoint. Du kan finde ligningseditoren under Indsæt menu.

Videoredigering

PowerPoint 2010 indeholder nu en indbygget videoredigeringsfunktion. Du kan trimme videoer, tilføje effekter og gøre meget mere. Læs hele vejledningen her.

Vi har dækket de vigtigste tilføjelser til PowerPoint 2010. Hvis du tror vi har sprunget over nogen vigtig funktion, så lad os vide i kommentarerne. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære