loader
bg-category
EXIF ReName Extracts Dato og tid information til omdøbning af fotos [Windows]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Telefoner er blevet de facto kameraer for mange mennesker, og som vi alle ved, er telefoner blevet kloge. Hvis det kun drejer sig om fotos, der opholder sig på en telefon, behøver iOS-brugere aldrig at organisere dem, da standardapp'en gør det så godt, men vi er ikke alle iOS-brugere. Vi bruger ikke alle telefoner til at tage billeder, og ikke alle har en app, der organiserer billeder godt.EXIF ReName er et Windows-program, der omdøber filer, og det er sandsynligvis ikke meget imponerende, da utallige applikationer gør det også. Hvad der gør EXIF ​​ReName nyttigt, er, at det kan læse EXIF-data på din telefon og bruge det, når du omdøber filer. Specifikt kan denne applikation læse datoen og klokkeslættet, hvor billedet blev taget og omdøbe filer ved hjælp af disse oplysninger. Billederne kan omdøbes ved hjælp af bare datoen, eller du kan tilføje tekst før eller efter datoen for at organisere dem bedre.

EXIF ReName forsøger ikke at installere nogen bloatware, så du kan blæse gennem installationen. Det er ingen Mac app, men designet er rent og nemt at arbejde med.

Applikationsbatchet omdøber fotos. Brug knappen Åbn til at vælge billeder i en mappe. Du kan ikke tilføje en hel mappe ved blot at vælge den. Du skal i stedet vælge alle billeder i en mappe (Ctrl + A virker fint). Efter at have tilføjet en mappe, skal du vælge omdøbningskriterierne. Du kan vælge at bevare det originale filnavn eller tilføje en ny. Filnavnet kan tilføjes før eller efter dato og klokkeslæt. Omdøbte filer kan overskrive eksisterende, eller du kan få programmet til at oprette kopier og gemme dem til en anden placering ved hjælp af 'Kopier til'.

Som standard bruger EXIF ​​ReName et bindestreg (-) til at adskille navn og dato ved omdøbning af en fil. Hvis du foretrækker det, skal du bruge et mellemrum i stedet for punktkarakteren, åbne menuen Funktioner og vælge indstillingen Indstil filnavn. Du kan få programmet til at bruge mellemrum i stedet for bindestreger mellem dato og klokkeslæt samt fil- eller mappens navn og dato og klokkeslæt.

Andre muligheder for at tilpasse filnavnsmønsteret giver dig mulighed for at omdøbe det i store og små bogstaver. Du kan også indstille det til kun at bruge tiden og ignorere datoen, når du omdøber filen. Det ville have været godt, hvis ansøgningen også støttede en mulighed for at ignorere det tidspunkt et foto blev taget og kun bruge datoen. Ansøgningen har sprogstøtte til engelsk, spansk, italiensk, russisk og svensk.

Download EXIF ​​ReName For Windows

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer