loader
bg-category
Komplet til Gmail tilbyder ordforslag når du skriver en email [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg bruger ikke en desktop e-mail-klient; Jeg foretrækker at bruge Gmail i min browser. Det har mange fordele og et par ulemper, at jeg ikke vil liste her, men ulemperne opvejer fordelene nemt. Det er ikke at sige, at jeg ikke ville sige nej til nogen forbedring, hvorfor jeg tog detKomplet til Gmail for et spin. Det er en Chrome-udvidelse, der foreslår ord, mens du skriver dem i vinduet Komponere e-mail, noget du sandsynligvis er vant til, når du skriver noget på en smartphone. Pointen er at gøre skrivning nemmere og hurtigere.

Komplet For Gmail tager et par sekunder at gøre sig klar, og du bør kunne se fremskridt ved at klikke på ikonet for URL-bar. Når den blev testet, var den klar til at arbejde inden for fem minutter, så ventetiden er lille.

Når du skriver, foreslår udvidelsen ord, og hvis det foreslår det rigtige, skal du trykke på Enter, Tab eller Ctrl + Space for at bruge det. Når du fortsætter med at skrive, forgiver udvidelsen og foreslår ord, som passer til de nye breve, du har tilføjet. Udvidelsen er ret hurtig i forhold til ezAutoCorrect for GMail, en anden lignende og lige stor Chrome-udvidelse til Gmail.

Udvidelsen har ingen indstillinger at tale om, så der er ingen måde at lære det nye ord på eller tilføje ofte brugte udtryk eller akronymer, der ville gøre udvidelsen langt mere nyttig. Da dens funktionalitet ligner funktionen "Auto komplet" eller "forslag", der findes på smartphones, kan vi sammenligne de to med hensyn til nøjagtigheden af ​​de foreslåede ord. Til sammenligning er forslagene ikke så rige, for eksempel når man skriver ordet 'Long', foreslog det Længere, men ikke selve rodordet, dvs. det gav mig ikke mulighed for automatisk at fuldføre til Long.

Hvor udvidelsen bliver kort, eller lad os sige, hvor udvidelsen er begrænset, er det antal forslag, det kan give. Når vi skriver på vores telefoner, er der plads til at foreslå mere end blot et ord. Den nærmeste tre eller fire gør det nemt på listen over forslag, og der er ikke meget at vælge den, vi vil bruge, men vores skrivebord og skrive en email i browseren har bare ikke råd til os samme bekvemmelighed. Tag for eksempel Chrome's stavekontrolfunktion, der kræver, at du højreklikker og vælger det korrekte ord fra kontekstmenuen. Det er okay at bruge, da det er lejlighedsvis nødvendigt, men udvidelsen kan ikke give os lignende adgang til foreslåede ord uden at være ubelejligt at bruge. Denne begrænsning til side, hvad ville gøre udvidelsen bedre, hvis den kunne fungere overalt og ikke kun i Gmail.

Installer komplet til Gmail fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer