loader
bg-category
Sådan starter du Chrome i inkognitomodus fra en skrivebordsgenvej

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi ved alle sammen, at Chrome er en af ​​de bedste webbrowsere derude, der sporter masser af fantastiske funktioner. Blandt dem er den handy Incognito-evne, som lader brugerne gennemse websteder uden at lagre historisk information. Du kan skifte til Incognito-tilstand direkte fra Chrome-menuen, men hvis du vil gøre det til din permanente måde at surfe på internettet, dvs. når du starter Chrome fra skrivebordet åbner det et inkognitovindue i stedet for den almindelige, så behøver du kun gøre brug af en simpel switch til at indstille Incognito som Chrome's standard launch mode.

Så hvad er en switch? Google Chrome gør brug af forskellige kommandolinjebryttere, som giver dig mulighed for at udføre forskellige opgaver relateret til det. Nogle ændrer funktionernes adfærd, andre er til debugging eller eksperimentering. Metoden til at lancere Chrome i Incognito fra dens skrivebordsgenvej er også mulig via en kommandolinjekontakt.

Først skal du oprette Chromes genvej til skrivebordet. Du skal blot navigere til installationsmappen, højreklikke og navigere til 'Send til' efterfulgt af at klikke på 'Desktop'. Alternativt kan du søge efter Chrome i startmenuen og højreklikke på ikonet i resultatlisten for at få adgang til denne samme menu og oprette genvejen.

Når genvejen er oprettet, skal du højreklikke på den og vælge 'Egenskaber' i kontekstmenuen som vist på skærmbilledet nedenfor.

Her er hvad du vil se i feltet Mål under fanen 'Genvej':

"C: Program Files (x86) Google Chrome Application chrome.exe"

Ovennævnte tekst indebærer, at hvis du dobbeltklikker genvejen, starter den Chrome i normal browsing-tilstand med dine gemte faner og browsinghistorikken er intakt. Hvad du skal gøre er at bruge en kommandolinjekontakt til at fortælle browseren at starte et Incognito-vindue i stedet. For at gøre det behøver du blot at tilføje ved afslutningen af ​​feltet 'Target'-feltet kommandolinjen, switch -incognito som vist nedenfor.

"C: Programmer (x86) Google Chrome Application chrome.exe" -incognito

Hvis du vil oprette to Chrome-genvejstaster; en til normal browsing og andre for Incognito, så kan du også angive et andet ikon for en af ​​dem ved at klikke på knappen 'Change Icon'. Ved at ændre ikonet kan du let identificere hvilket ikon der åbner Chrome i privat browsing. Når du har valgt ikonet, skal du klikke på 'OK' / 'Anvend' for at gemme dine ændringer. Og det handler om det, du kan nu starte Chrome's Incognito eller Normal browsing modes direkte fra skrivebordet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer