loader
bg-category
Mad Magazines Iconic Spy Vs. Spion Spil ud nu til Android [Betalt]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Så længe det trykte ord har værdi, vil Mad Magazine beholde sin plads i humorens annaler. De har været ansvarlige for nogle af de mest ikoniske gags i vores tid. Ingen mere ikonisk end Spy vs Spy. Med mange bedste sælger titler udelukkende lavet på den sorte spion og den hvide spion, hver besting hinanden ved hjælp af en række fælder. Dens spil blev først udgivet af First Star Software i 1984 for Atari 8-bit familie, Commodore 64 og Apple II computere. Nyskabende var ordet, især for det tidspunkt, det var et to-spiller, split-screen-spil. Spillet har levet i en form eller det andet, det gjorde sin vej til mobiltelefoner tilbage i 2012 via iOS. Nu, Spion vs. Spy er ude på Android.

Nostalgi er en lukrativ vare i disse dage, hver ejendom, der engang var blevet populær årtier siden, bliver reinkarneret i en eller anden form. Dette skyldes, at den samme titel kan markedsføres til samme demografiske hver efterfølgende generation. Det er ikke en tragedie, det er bare forretning. God forretning på det. Sådan ser det ud på Android.

Gameplay

Elementerne i spillet er stort set uændret fra den oprindelige titel. Dit job er at undslippe ambassaden, før din modstander gør det. For at undslippe skal du samle en række ting i en dokumentmappe. Missionen er at gå rundt ambassaden og kigge efter disse genstande, når de er fundet, kan du gemme fundne genstande bag eller inde i forskellige genstande. Du kan booby-fælde andre ting og genstande for at bremse din modstander. Du vinder ved at genvinde alle dine ting og gemme dem inde i en mappe og gå ud af ambassaden. Det oprindelige spil design kom fra begrænsninger af sin tid, men det fremlagde en sådan engagerende udfordring, at selv om teknologien er kommet meget længere, forbliver det element. Det er et sjovt spil, især med sin multiplayer-mulighed. Du kan spille delt skærm, eller du kan spille over WiFi. Hvis multiplayer ikke er din ting, er der et væld af niveauer for single spillere, der pytter dig mod en CPU-modstander. Da det er et vildt produkt, kan du forvente lidt griner. Spillet starter med at give dig en vilkårlig $ 64 og beder aldrig om penge nogensinde igen. Det i sig selv er en forfriskende funktion i denne dag og alder.

Grafik

Spillet er i det væsentlige en reskinning af originalen, du har mulighed for at skifte mellem retro 8-bit grafik - og deer retro, ikke som en moderne 8-bit på klassisk grafik - eller den højere opløsning moderne grafik. De moderne visuelle effekter bringer spillet opdateret, mens det ikke forstyrrer spilets mekanik. Der er ingen glitches at tale om, visualsne er lige så godt styrede som de var med de ressourcer, der var tilgængelige på tidspunktet for dets oprindelige udgivelse.

Lyd

Lyden følger jakkesæt med billederne og tilbyder en funktion til at bytte mellem moderne og retro. Du kan teoretisk genskabe den oprindelige spiloplevelse på din telefon. De andre lyde er intet at skrive hjem om, da det er et spil baseret på en tegneserie uden dialog, er enhver lyd acceptabel, da der er ret bogstaveligt ingen benchmark.

Konklusion

Spillet er sjovt, stærkt anbefales til en multiplayer oplevelse med venner. Det er en forfriskende ide, der ikke indebærer at købe ting efter at have lavet et indledende køb, og replay-værdien fortsætter, så længe dit batteri varer.

Få Spy vs Spy til Android [$ 2,99]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære