loader
bg-category
Gem Instagram-billeder og videoer til dit system [Windows]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Instagram er en meget populær mobilapp, der har haft stor succes i løbet af de sidste par år. Virksomheden har arbejdet industrielt for at forbedre dets design, funktioner og tilgængelighed. Men da det i det store og hele er en mobiltjeneste, som giver dig mulighed for at uploade og dele billeder lige fra din telefon, med sine klassiske vintagefiltre, der gør det ensartede af billeder ser interessant ud, betyder det, at vi måske aldrig ser skrivebordet. Tidligere har vi bragt dig forskellige værktøjer fra tredjepart, som gør det muligt at interagere med dine Instagram-fotos på den ene eller den anden side fra din computer. Og i dag deler vi et lignende Windows-program, der hedder InstagramSaver som lader dig batch downloade Instagram fotos og videoer til offline visning.

InstagramSaver er et open source-program, der er kompatibelt med alle Windows-versioner. Det sport en ren grænseflade og giver dig mulighed for at downloade interessante billeder, du kan lide fra enhver bruger. Det er ret nemt at bruge og kræver minimal input fra din side for at få arbejdet gjort. Dens grænseflade bærer en række ikoner øverst, nemlig download, stop, logs, indstillinger, donere og hjælpe. Øverste venstre hjørne består af brugernavn felt hvor du skal angive brugernavn, hvem du vil gribe billeder.

Den overordnede proces med at downloade billeder med InstagramSaver er straightfoward, skal du blot indtaste brugernavnet i det pågældende felt og trykke 'Download' for at komme i gang.

Ansøgningen henter derefter offentlige fotos og videoer links af den specificerede bruger. Denne proces kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor mange billeder og videoer der er blevet samlet i alt. Herefter begynder InstagramSaver at downloade billeder og videoer til dig og åbner outputkatalogen efter færdiggørelsen. Du kan selvfølgelig stoppe denne proces, når som helst du vil. Som standard gemmes billederne i en mappe Documents InstagramSaver, men du kan nemt vælge en brugerdefineret mappe efter eget valg. Instagram tilbyder ikke mange muligheder, men den der er der kan findes under vinduet Indstillinger.

InstagramSaver downloader ikke videoer som standard, men du kan aktivere det fra Indstillinger. Derudover kan du også angive, hvor mange filer der kan downloades parallelt. Endelig giver indstillingerne konsollen dig også mulighed for at ændre standardhuden mellem mørk og lys, som begge ser ret utroligt ud.

Download InstagramSaver

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære