loader
bg-category
BDReader præsenterer Panel Detection for Comic entusiaster [Windows]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg kan stadig huske den rene spænding i tegneserier tilbage i 80'erne, da børn normalt ville bruge deres frokostpenge, hvis de skulle, for at få et glimt af deres yndlings Marvel-karakter. Men den tid er langt væk, og nu har vi et væld af højteknologisk måder at gemme og læse tusindvis af tegneserier på vores computer uden at betale en krone. BDReader har til formål at gøre netop dette ved at lade dig læse tegneserier gemt i PDF, CBR og CBZ formater. Open source-applikationen understøtter en død enkel brugergrænseflade og genveje til nem navigation. Men hvad der virkelig gør det skarpt ud fra mængden, er panelmodusen, som automatisk registrerer paneler på en side og viser dem i den rigtige læserækkefølge.

Hovedprogramvinduet på BDReader har et blott knogler design. Du kan begynde at læse tegneserier med det samme ved enten at klikke på Filer> Åbn> Filnavn eller blot trække og slippe målfilen i applikationsvinduet. Som tidligere nævnt kan den åbne PDF-, CBR- og CBZ-filer. Og når en tegneserie er fyldt, kan du bruge knapperne til venstre, højre, op eller ned på skærmen eller alternativt tastaturpile til at navigere på siderne. Men bortset fra det, forekommer ansøgningen ret manglende hvad angår navigation; der er ingen variabel zoom, for eksempel eller ingen hoppe til sidste side og bogmærkeindstillinger.

På den lyse side har udvikleren kastet sig i en temmelig interessant paneldrift, hvilket gør tegneserie læsning en mere behagelig oplevelse. Panelmodus registrerer i grunden hvert panel (tæt på billedet) på en side og viser det som et separat eksempel. På denne måde behøver du ikke at zoome ind eller ud af billedet for at gå gennem hver enkelt (paneler gør det bare for dig). Der er også en split-tilstand, som ruller en side fra top til bund, så du behøver ikke selv gøre det.

Ud over sin trio af læsemåder, kan BDReader dig også skifte til Fuld skærm for distraktionsfri læsning og skifte mellem miniaturer i sidelinjen og indstillinger for forhåndsvisning af sider.

BDReader er ingen måde en funktionsladet applikation, men dens panel- og split-tilstande er et interessant forslag. Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Testningen blev udført på Windows 8.1 Pro, 64 bit udgave. Du kan downloade det gratis via linket nedenfor.

Download BDReader

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer