loader
bg-category
By-Pass alle restriktioner for at downloade App APKs direkte til din enhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Bare i sidste uge gennemgik vi Raccoon, et Windows-program, som lader dig downloade Android app APK'er fra Google Play Butik til din computer. For apps, der er vært i Google Play Butik, er et desktopprogram som Raccoon muligvis den nemmeste måde at få APK på. MødeApk Downloader Extension; i modsætning til vaskebjørn er det en Android-app, som lader dig downloade app-APK'er til din Android-enhedens opbevaring. Alt du skal gøre er at åbne linket til en app i din browser (det er rigtigt, ingen Google Play-serviceintervention er nødvendig) og bruge delemulighederne til at downloade APK.

Apk Downloader Extension ser ud til at fungere med enhver app, der lader dig åbne en webadresse og understøtter delingsindstillinger. Så det betyder både Google Play Butik-appen, og din browser kan bruges til at downloade APK. Rollen i Google Play Butik-appen eller browseren er simpelthen at hente navnet på pakken. Det vil bede dig om tilladelse til at oprette forbindelse til din Google-konto.

 

Åbn et applink i din browser og få adgang til de delemuligheder, hvor du vil se Apk Downloader Extension, der er opført som en af ​​dem. Gå videre og vælg det. Du bliver skiftet til appen, og navnet på apppakken bliver automatisk tilføjet til appen. Tryk på 'Get' og vent. App'en giver dig ingen indikation af, at en download er startet, men i meddelelseslinjen vises, at downloaden er i gang. Hvis du gentagne gange trykker på knappen "Get", downloader appen APK det mange gange. Når download er gennemført, vises APK'erne på appens startskærm.

 

Appen installerer som standard ikke APK, men du kan besøge indstillingerne og aktivere indstillingen. Appens indstillinger er i sig selv ganske interessante. Du kan indstille ethvert land eller sprog fra indstillingerne, og appen henter APK'en i overensstemmelse hermed. Som standard er landet sat til USA, hvilket betyder, at de mange apps, der primært er udgivet til det amerikanske marked (som Sling by Facebook), kan downloades, uden at du skal gøre noget. Du kan endda indstille mobiloperatør, det bliver ikke bedre end dette.

 

Apk Downloader Extension er fantastisk, fordi downloading af APK'er ikke længere er noget, der er bundet til din computer, og du kan også springe hele processen med at forbinde din enhed til din computer for at overføre APK.

Installer Apk Downloader Extension fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer