loader
bg-category
Stop automatisk afspilning i Chrome, Firefox, Opera, Safari og IE

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Måske er det bare mig, men jeg har set flere og flere hjemmesider, virkelig populære på det, hosting auto-play indhold. Det er tider herom, at jeg er taknemmelig, Chrome angiver, hvilken fane der spiller mediet, så jeg kan slukke for det, men nogle annoncer er vanskelige. De dæmper lydstyrken og afspiller video, og det er op til dig at finde dem. Så hvad er en bruger at gøre? Svaret er at stoppe auto-play og du stopper vanvid. Automatisk afspilning er noget, som din browser tillader som standard, og hvis du tænker lidt på den sætning, du lige har læst, indser du, at browseren styrer dette, og du kan fortælle det for at stoppe automatisk afspilning af indhold.

Chrome

Muligvis er det bedste af alle browsere, når det kommer til let at deaktivere auto-play, Chrome. Gå over til siden Indstillinger, der er krom: // indstillinger / og rul ned for at se avancerede indstillinger. Klik på Indholdsindstillinger under Personoplysninger og indhold og rul ned til pluginsektionen. Her vælges 'klik for at afspille'. Du vil måske have, at auto-play skal køre på nogle websteder som YouTube, så brug området Administrer undtagelser for at tilføje domæner, der er undtaget fra denne indstilling.

Firefox

Åbn Firefox og gå til om: config-siden. Se efter 'plugins.click_to_play' præferencen og indstil dens værdi til 'False'. Du vil ikke kunne angive undtagelser til denne præference værdi som du kunne for Chrome, indtil du besøger et websted, og du bliver bedt om at tillade pluginet til alle fremtidige besøg. Der kan måske være en tilføjelse, selvom det giver bedre tilpasningsmuligheder.

Opera

Åbn indstillinger i Opera (Ctrl + F12), og vælg alternativet Aktiver plugin on demand på fanen Avanceret. Ligesom Chrome kan du angive undtagelser for indstillingerne.

Safari

Safari, hvis du er på Mavericks, har en indbygget funktion kaldet Strømsparer under Indstillinger> Avanceret. Aktivér 'Stop plug-ins til sparer strøm' mulighed. Hvis du kører en ældre version af OS X, kan du prøve en af ​​to udvidelser; ClickToPlugin eller ClickToFlash. Grunden til, at du vil gå med udvidelsen over standardindstillingen, er, at de tilbyder flere tilpasningsmuligheder, dvs. du kan indstille undtagelser.

Internet Explorer

Hvis du bruger Internet Explorer, skal du deaktivere Flash-plugin'et. Åbn indstillinger (tandhjulsknappen øverst til højre) og vælg 'Administrer tilføjelser'. Vælg Værktøjslinjer og udvidelser i vinduet, der åbnes, og brug rullemenuen for at se alle installerede tilføjelsesprogrammer. Søg efter Shockwave-pluginet, højreklik på det og vælg 'Flere oplysninger'

I det nye vindue skal du klikke på knappen 'Fjern alle websteder', og du er færdig. Næste gang du besøger et websted med automatisk afspilningsindhold, spørger browseren, om du vil aktivere det for det pågældende websted. Det er permanent aktiveret for det pågældende websted og ikke kun for den ene session.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer