loader
bg-category
Populær hjemmeunderholdningsapp BrightNest kommer til Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du nogensinde er sket at kigge rundt i dit hus og se gazillion eller så opgaver venter på din opmærksomhed som ting, der skal løses, rengøres, flyttes, sælges eller bokses, så vil du helt sikkert sætte pris på hvad BrightNest bringer til bordet. Denne populære hjemmeside blev mobilapp, som vi dækkede for et stykke tid siden, har nu landet på Google Play Butik til Android-enheder og bringer det med masser af tips og tricks til rengøring og vedligeholdelse af et hjem.

Sidste gang vi talte om BrightNest var det kun en hjemmeside, der kunne give dig mange tips, påmindelser, manualer og meget mere i forbindelse med vedligeholdelse af husholdningen. Siden da introducerede tjenesten mange nye nyttige funktioner, og har gjort sin vej til mobile platforme. Android-applikationen sporter en ren og elegant grænseflade og tilbyder brugere forskellige husholdnings styling og vedligeholdelse tips samt måder at forbedre din livsstil.

 

 

Når du starter appen for første gang, bliver du bedt om at logge ind på din konto samt besvare et par enkle spørgsmål som f.eks. Har du kæledyr eller børn? Har du en garage? Har dit hjem aircondition? Efter at have samlet disse grundlæggende oplysninger, tilbyder den tips, der sparer tid og penge på grundlæggende hjemmeopretholdelse. Hvert forslag er også subinddelt i underkategorier, f.eks. Grøn, Ren, Handy, Hungry osv. Når du trykker på et forslag, tilbyder BrightNest relaterede artikler som regel en liste over ting, du kan bruge til at nå dit mål. Den rene grænseflade af appen fungerer godt og er let at navigere, når det kommer til at udforske forskellige sektioner. App'en holder også ind i flere spørgsmål, så du kan få flere forslag, der er skræddersyet til dig.

 

Ud over at give dig personlige tips og tricks, giver appen mulighed for at spore hvad der skal gøres omkring dit hus. Dette kan opnås ved at indstille forskellige Til Dos og påmindelser. For at tilføje en ny opgave skal du blot sveipe fra den højre kant af displayet og trykke på 'Tilføj tilpasning til gør'. Dette åbner skærmen Ny opgave, hvor du kan skrive din opgave, give den et brugernavn og angive fristen.

En anden interessant smule om BrightNest er dens Udforsk skærm, som kun hjælper dig med at se kun specifikt indhold.Hvis du f.eks. Vil se hjemmebaserede tips om sundhed, kan du trykke på 'Sund' i sidebjælkemenuen, og BrightNest viser kun indhold relateret til wellness i dit hjem.

 

 

BrightNest er gratis tilgængelig på Google Play og fungerer på Android 4.1 eller nyere.

Installer BrightNest fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære