loader
bg-category
Maks. Faner begrænser åbne faner i et vindue [Firefox]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Faner er et uundværligt træk ved enhver moderne webbrowser. Men hvis du har mange af dem åbne på én gang, vil du bemærke, at det på et tidspunkt vil påvirke stabiliteten af ​​din computer drastisk. Ikke blot vil dit system udføre andre opgaver meget langsommere, men din browser kan endda kvæle sig selv. Når det siges at begrænse dine åbne faner i et browservindue, kan det være den endelige måde at forhindre det på at ske. Tilbage i april dækkede jeg en lille udvidelse kaldet xTabs, som lader dig sætte en maksimal grænse for antallet af åbne faner i Chrome. Max faner er en lignende tilføjelse, der bringer den samme funktionalitet til Mozillas Firefox og giver dig mulighed for at angive et maksimum antal faner åbnet i et vindue.

No-restart add-on kan downloades og installeres fra Mozilla downloads depot. Når det er gjort, kan du bruge Max Tabs med det samme. Tilføjet på har dog ikke mange indstillinger, og det er kun så værd at lade du nemt angive det maksimale antal faner, som et enkelt browservindue kan understøtte fra skærmbilledet Indstillinger. Hvis du f.eks. Vil begrænse dette nummer til 10, skal du blot indtaste denne værdi under feltet "Maksimum antal faner", og Firefox giver dig ikke mulighed for at åbne flere faner end den fastsatte grænse. For at åbne mere end ti faner skal du starte et andet Firefox-vindue. Du kan også skifte om, hvorvidt tilføjelsen fungerer i privat vindue eller ej.

Der er ikke meget at tale om Max Tabs UI, bortset fra at det viser total tabtælling på værktøjslinjen, som giver dig mulighed for at holde øje med, om du har nået din fastsatte grænse eller ej. Når den angivne grænse berøres, forhindrer Firefox dig i at åbne yderligere faner, selvom du klikker på knappen Ny fane.

Hvis en bruger forsøger at åbne yderligere faneblad forbi maksimumsgrænsen, viser Max faner en boble-besked nær systembakken, hvorved de får besked om, at der ikke kan åbnes flere faner. Selvfølgelig fungerer Max Tabs kun for et vindue, hvilket betyder at du altid kan åbne flere faner ved at lancere et nyt Firefox-vindue.

Max faner er gratis at downloade add-on, der fungerer, hvor Mozilla Firefox gør. Test blev udført på Firefox 30.

Hent max faner til Firefox

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære