loader
bg-category
Gem Word-dokument til SkyDrive - Office 2010

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tilbage i september afslørede vi først en ny funktion i Office 2010 - evnen til at uploade dokumenter direkte til Windows Live SkyDrive-tjenesten. Disse funktioner er tilgængelige i MS Word 2010, Excel 2010 og PowerPoint 2010.

Den nyeste version af Office 2010 indeholder den længe ventede Gem til SkyDrive-funktion, som findes på fanen Del under Filmenu. Af hensyn til bekvemmeligheden vil vi vise dig de trin, der kræves for at gemme et Word-dokument i SkyDrive.

Gå til Filer> Del og vælg Gem til SkyDrive-indstilling.

Klik nu på Log ind og log ind med dit Windows Live ID. Når den er inde, viser den alle mapper i din SkyDrive-konto med mulighed for at oprette en ny mappe. Vælg nu den mappe, hvor du vil gemme dokumentet, og tryk på Gem som knappen.

Nu vil det kontakte serveren og efter et stykke tid vise dialogboksen Gem som, hvorfra du kan vælge det format, du vil gemme det. Når du trykker på Gem, begynder det at uploade dokumentet til serveren.

Funktionen Gem til SkyDrive i Office 2010 er den endelige bekræftelse på, at Microsoft omdanner SkyDrive til en central destination for opbevaring. Du bør forvente at se flere funktioner i og omkring SkyDrive i fremtiden.

Før du giver Office 2010 et skud, skal du sørge for at læse, hvad der er nyt i Word 2010, Excel 2010 og PowerPoint 2010. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer