loader
bg-category
Resflux: Rediger ressourcer til at oprette brugerdefinerede temaer på en per-app-basis [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Android-brugere kan gøre deres enheder ser fantastiske ud. De kan rive tingene ned for at få et absolut rent og minimalt udseende, eller de kan installere widgets, apps og whatnot for at få mere ud af det. Tilføjelse af temaer er en populær måde at gøre din enhed til enestående, og hvis du kan lide at spille med temaer på din enhed såResflux er et Xposed-modul, du vil elske. Du skal bruge en rodfæstet enhed og Xposed-rammen installeret for at få Resflux til at fungere. Modulet lader dig tilpasse alt fra en apps ikoner og knapper, strengværdier, farveskema og mere. Hver app kan have sit eget individuelle tema, hvilket betyder at du kan oprette et flot mørkt tema til Gmail-appen og et flot lys tema til Clock-appen.

Når du har installeret, skal du åbne Resflux. Tryk på Laboratory for at begynde at oprette temaer til dine apps og redigere dets andre ressourcer. Knappen Import og eksport vil ikke være meget brug for dig, hvis det er første gang du bruger dette modul. Du bliver bedt om at vælge målpakken fra en liste over alle apps, der er installeret på dit system. Disse vil omfatte tredjeparts apps, lager apps, samt system apps. Vælg en til at tilpasse.

 

Det næste trin vil være tidskrævende; Vent, mens modulet kortlægger ressourcerne i den app, du valgte. Det tager tid, første gang du gør det til en app, og Resflux fortæller dig bare det. Hvad du behøver at vide er, at det ikke er sjovt; det vil helt sikkert tage lang tid. Når kortlægningen er færdig, vil du se en skærm som den i skærmbilledet til højre.

Du vil se fem knapper øverst. Fra venstre til højre kan du tegne og erstatte ikoner og knapper, der bruges i en app, med billeder på din enhed. String-knappen giver dig mulighed for at se den aktuelle værdi for strengressourcer og redigere dem. Fanen Farve giver dig mulighed for at se og redigere farver for forskellige elementer i appen. Den booleanske fane giver dig mulighed for at se og redigere den booleske værdi af en pakke. Og endelig giver fanen Integer dig mulighed for at se og redigere tid til begivenheder og handlinger.

Hvert redigerbart element har en nulstillingsknap, så du nemt kan returnere den til standardværdien. Når du kommer tilbage til appens hovedskærm, kan du ved hjælp af knappen Eksport eksportere en app med den tilpasning, du har lavet til det, så du kan sikkerhedskopiere den eller offentliggøre den til gavn for andre. På samme måde kan du importere disse pakker på fanen Import.

Download Resflux

via XDA

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer