loader
bg-category
Appear.in: Host et videokonferenceopkald, hvor ingen har brug for en konto

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når du arbejder i et stort team, er effektiv kommunikation nøglen til at få noget gjort. Du har brug for hvert medlem af holdet til at vide, hvad der virkelig sker, derfor er et centralt sted at chatte den oplagte løsning. Chatrum har eksisteret i årtier nu og opfylder alle former for formål. Men de fleste af disse tjenester kræver, at du tilmelder dig en konto først og derefter betaler et voldsomt månedligt gebyr, og det er der ting begynder at blive virkelig rodet. Appear.inDet er dog en anden form for videochat, der gør sig selv skiller sig ud fra mængden ved at lade dig oprette gratis chatrum og dele dem med op til 8 personer, så alle kan til videokonference uden at oprette en konto.

Sandsynligvis den største fordel Appear.in tilbyder over andre videokonferencer apps og tjenester er, at du ikke behøver at installere noget på din computer. Dit chatrum oprettes efter nogle få trin, og du kan starte din videokonference lige fra din webbrowser. Tjenesten understøtter i øjeblikket Internet Explorer, Firefox og Google Chrome, og fungerer absolut uden nogen udvidelser.

Når du har besøgt webstedet Appear.in, skal du bare skrive dit chatrums navn i indtastningsfeltet på hjemmesidenes hjemmeside og klikke på Opret. Du kan give dit chatrum et hvilket som helst valg efter eget valg.

Tjenesten beder derefter om tilladelse til at bruge din pcs mikrofon og kamera til at komme i gang. Du skal blot klikke på Tillad popup i din webbrowser, og du vil være klar og færdig.

Appear.in skaber et unikt link til dit chatroom i det, som du kan distribuere ud til chatdeltagerne. For eksempel, hvis chatrumnavnet er Addictivetips, vil URL'en ligne noget som www.appear.in/addictivetips (der findes ingen her).

Hvis du klikker på dette link, kan deltageren deltage i chatrummet, forudsat at de har et webcam, og de har givet adgang til Appear.in selvfølgelig. Som tidligere nævnt kan dit chatrum-link distribueres til op til 8 personer i alt. Chatrumsområdet giver dig mulighed for at se alle videofeeds fra hver deltager. Ikke kun kan du holde en videokonference med dem, men også sende sms'er, hvis du vil. Ethvert videovindue kan også skiftes til fuldskærm i flyve.

Appear.in gør det også muligt for dig at kræve et værelse permanent ved at registrere sin webadresse og navn med din e-mail-adresse. Dette giver ejeren mere kontrol og fleksibilitet over lokalet, såsom at tilpasse sit baggrundsbillede, indstille værelse nøgler og distribuere til bestemte personer og et par ekstra frynsegoder. Appear.in er i øjeblikket tilgængelig til internettet og iOS.

Besøg Appear.in

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer