loader
bg-category
RescueTime: Spor tid brugt på applikationer og websites [Windows]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tidsstyring er et vigtigt element for mange mennesker. Sikker på at vi alle har travle liv, men jo mere vi kan komme ud af vor tid, desto mere tid vil vi have for alle tingene i livet. Når det er sagt, er det op til hver enkelt, hvor effektivt de er at bruge tid, de har til deres rådighed. Heldigvis er der masser af applikationer, der gør det nemt at beregne den tid, vi bruger på forskellige opgaver i vores digitale liv, og logger dataene ud fra de indsamlede oplysninger. RescueTime er en sådan praktisk webapp, som du bruger til at gøre den optimale brug af hvert sekund i din dag. Det giver dig mulighed for at spore tid brugt på forskellige aktiviteter som applikationer, du bruger, websteder, du surfer og filer, du får adgang til mest.

RescueTime opdeler hver enkelt af dine aktiviteter i forskellige kategorier, herunder men ikke begrænset til, Forretning, Nyheder og Udtalelse, Kommunikation og Planlægning, Sociale netværk osv. Hver kategori har også underkategorier, og du kan endda tilføje en ny underkategori, hvis du ønsker det.

For at komme i gang med RescueTime skal du tilmelde dig en konto (gratis og betalte abonnementer) og download og installer RescueTime klienten på din computer.

Når du har installeret appen, skal du bekræfte din e-mail-adresse via skrivebordsklienten, hvorefter appen begynder at køre i baggrunden uden at afbryde din arbejdsgang.

RescueTime begynder derefter at spore tid, du bruger på hver opgave, skal det surfe Facebook i et par minutter, skrive et par noter i Evernotes eller tilfældigt tegne noget på Paint. Det kan med andre ord spore din ansøgning og brug af hjemmesiden og optage både aktiv tid (forgrunden) og tidskørsel. Alt det logger, gemmes automatisk online. Du får et dashboard, hvor du vil finde en graf, der repræsenterer, hvor meget tid du har givet til forskellige opgaver. Som tidligere nævnt grupperer den automatisk disse opgaver i forskellige kategorier, selvom du kan vælge, hvilke der er mere produktive for dig.

Der er også et Rapport-område, hvor du kan se brugsstatistikker for applikationer og websites. Og hvis du finder en af ​​dine opgaver ikke er under den rigtige kategori, kan du nemt flytte den der ved at navigere til kategorierne mulighed.

RescueTime giver dig også mulighed for at fastsætte specifikke mål om dine opgaver. Hvis du for eksempel vil bruge det meste af din tid på at undersøge og lære, kan du angive det som din produktive kategori, og alle applikationer og hjemmesider ligger under den kategori, der hjælper med at nå det mål.

Nye mål kan oprettes på anden tid via vinduet Indstil et nyt mål, hvor du bare skal angive opgavekategori og hvor meget tid du vil bruge på den.

RescueTime tilbyder i øjeblikket sine brugere gratis og betalte planer kaldet henholdsvis RescueTime Lite og RescueTime Premium. Sidstnævnte tilbyder mere fleksibilitet og kontrol over styring af din tid, og tilbyder yderligere frynsegoder på $ 9 månedligt eller $ 72 årligt.

Besøg RescueTime

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer