loader
bg-category
Hver støj på én gang giver dig mulighed for at lytte til musik fra hver genre der er

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Musik er rig på genrer, nogle der er individuelt unikke fra andre, som jazz er fra pop og andre, der tilsyneladende overlapper til tider. Uanset om vi ved, hvad en genre hedder eller hvad sange tilhører det, lytter vi til musik og udvikler vores egen smag til det.Hver støj på en gang er en webapp, der lister hver eneste musikgenre derude. Hvis du husker, har vi gennemgået en lignende webapp, kaldet Map of Metal, som detaljerede metalgenrer gennem årtierne og lader dig lytte til sange fra hver enkelt. Hver støj på én gang er af samme art, medmindre den lister hver eneste musikgenre nogensinde, og lader dig lytte til sange fra hver enkelt.

Du starter med en dejlig sky af musikgenrer. Det er rart at se på, men meget upraktisk at bruge.

App'en har to andre browsingfunktioner, som er meget nemmere at bruge. Den ene er scanningstilstanden, der vælger en genre fra genreskyen tilfældigt og begynder at afspille musik fra den. Du kan klikke på en anden genre og afspille musik fra den, hvis du vil.

Listemodus er muligvis den bedste måde at udforske genrer ved hjælp af appen; du får en lang liste af genrer og klikker på en lister spor fra den. Det store ved denne tilstand er, at du kan vælge at gå så dybt som du vil. For eksempel har Rock mange mange undergenrer, så du kan vælge at have applisten genrer på hvilket niveau du vil udforske dem. Du kan også filtrere dem ud fra deres almindelige genrer og sortere dem ved lighed med en genre, som du vælger fra en liste blandt andet sorteringskriterium. Der er også et "opdagelseskriterium" til sortering, der gør appen, og dens listemodus er en fantastisk måde at finde ny musik eller genrer, som du ville være interesseret i. Musikken, som appen spiller, er lister fra Spotify, så ingen klager er der.

Endelig, hvis alt andet fejler og du ikke finder noget i din smag, kan du bruge søgefeltet og indtaste navnet på din yndlings kunstner. Appen vil så finde og liste genren, at kunstneren er mere populært forbundet med såvel som lignende genrer, så du kan opdage musik. Det er faktisk denne funktion, som jeg føler gør appen virkelig fantastisk, fordi den kan hjælpe dig med at finde musik fra mindre kendte kunstnere og virkelig opdage uklare genrer.

Besøg alle støj på en gang

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer