loader
bg-category
Sømløs integrering med kontinuitet og håndkontrol forklaret [OS X]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Nyhederne fra Yosemite kom ud på Apples WWDC. Efter en alder var software eneste fokus for opdateringen. Der var Swift programmeringssprog, iOS 8, OS X Yosemite, og vores eneste fokus lå i det spektrum. Der var omtale af en anden funktion, at vi ikke vidste, at vi havde brug for det dårligt, var kontinuitet / handoff. Vilkårene alene giver ikke tilstrækkeligt udtryk for de muligheder, det giver, lad os gå igennem præcis, hvordan dette vil gavne dig, og hvordan du kan bruge disse utrolige nye funktioner.

Det største problem, som hordes of techies står overfor, er manglende evne til at seamlessly havnefunktioner, ikke mindst uden hjælp udefra. Du skal gemme et udkast til din indbakke, og derefter åbne det på en anden enhed for at fortsætte med at arbejde på det fra der ud. Det og fanen deling. Heldigvis udnyttede Apple fremsyn og udvidede sig til et helt andet område for deling.

Den underliggende teknologi er en udvidelse af Airdrop, som nu fungerer på tværs af alle platforme, det være sig iOS eller OS X (det er i sig selv ret store nyheder). Nu, i stedet for bare at kunne dele filer, kan du også dele hele funktioner. På dette stadium i udvikling er disse funktioner kun i stand til at levere apps fra iOS til OS X, og de endelige byggerier er lovet at understøtte tovejstransport mellem platforme. Du vil kunne modtage overførsler som ikoner, der vises på din låseskærm.

WiFi Hotpot

En funktion, der havde været stærkt savnet i iOS, var den iboende evne til at bruge din iOS-enheds data som et WiFi-hotspot, så din Mac kunne oprette forbindelse til internettet uden WiFi-adgang. Dette kunne have været opnået med tredjeparts software, men indbygget support giver lettere adgang. Endnu vigtigere, det bringer endelig en langvarig android-funktion til iOS.

iCloud Drive

Med cloud-opbevaring er alle de rave og iCloud, der tjener som en sikkerhedskopieringstjeneste, har Apple endelig besluttet at lade brugerne få adgang til dets lagerplads, da de ville have nogen anden tjeneste som Dropbox, Box, OneDrive osv. Nu kan du direkte få adgang til filer gemt af en enhed , eliminere en stor del af tredjeparts synkronisering apps, igen, indfødte er næsten altid bedre. Internet Explorer tjener som eksempel på en undtagelse. iCloud bevarer sin tidligere brugervenlighed med hensyn til at gemme sikkerhedskopier, indstillinger, funktioner, applister, købte varer mv med den ekstra understøttelse af Drive-værktøj. Vi ser helt sikkert frem til at udforske skjulte tips og hemmeligheder, når den endelige build udgives.

handoff

Handoff er en funktion, der, når den aktiveres, vil synkronisere en iOS eller Mac med en anden ved at bruge det samme Apple ID via Bluetooth. Så længe Bluetooth er tændt, og de to enheder er i nærheden, aktiverer Handoff-funktionen. Din Mac går ind i en tilstand med lavt strømforbrug, "lytte" til eventuelle indgående forbindelser. Dets standardadfærd er den samme over hele linjen. Når en app lanceres på en iOS-enhed, vises den som en genvej på Dock. Denne funktion er kun tilgængelig fra iOS til OS X for nu, den endelige build løfter omvendt, men vi ved endnu ikke præcis det, der virker, men vi ved, det vil. Vi holder dig opdateret. Hver app viser unikt på Handoff, her er hvordan.

E-mails + Understøttede apps

Hvis du skriver en e-mail på din iOS-enhed og beslutter, at du kan bruge et tastatur til denne specifikke bestræbelse, skal du blot klikke på emailikonet i Dock, og det henter præcis, hvor du slap af, ikke et mellemrum. Almindelig og enkel. Lignende resultater blev fundet med alle understøttede apps, herunder Pages, Numbers, Keynote, Messages (SMS direkte fra din Mac), Påmindelser, Kalender og Kontakter.

Telefonopkald

Vi har overgået (undskyld den røde formulering) den høje awesomeness af denne funktion før, du har nu mulighed for at tage telefonopkald på din computer, og hvis apps som Handsfree er nogen indikator, vil lydkvaliteten være i modsætning til noget, du nogensinde har hørt over telefonen. Så ideelt set kan du bare ende med at skulle ikke interagere med din telefon overhovedet, hvis opkald er en prioritet.

Kort

Hvis du søger i Maps-appen på din iOS-enhed og fokuserer på en region. Hvis du klikker på dens ikon i Dock, vises der præcis den region.Da du har afleveret det, skal du gøre det hele igen for at vise en ny placering. Vi ved ikke, om fremtiden bygger løfte realtime opdateringer eller vil det være så færdigt som det er. På nogen måde tjener det sit formål.

Safari

Safari opfører sig således på en måde, der er kendt for CloudTabs, med den eneste forskel at den nu også vises i docken. Ethvert websted, du besøger, vises i Safaris øverste websteder-faneblad, der fører dig direkte til den side, du har adgang til på din iOS-enhed. Det vil ikke tage dig til den nøjagtige position på siden, men vi ved ikke, om det vil blive taget op i fremtidige bygninger, men det er figurativt nitpicking, som medmindre det er et dårligt designet websted med enormt indhold, vil det ikke være et problem.

Konklusion

Handoff er en meget lovende funktion, og det vil helt sikkert huske nogle dygtige Apple-brugere. Intet bringer brugere op som ensartet arkitektur. Denne funktion vil heller ikke være begrænset til apps, der er oprettet af Apple, eller API'er bliver sendt til udviklere for at hjælpe med at integrere Handoff med deres egne apps. Vi kunne teoretisk overføre spil, apps, redigerede billeder, slukke mellem enheder. Dette er det næste skridt i ensartet integration i hele Apple-enheder, og vi er helt sikkert begejstrede. Mere, som det (bogstaveligt) udvikler sig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer