loader
bg-category
Dragon Finga er et Ragdoll Kung-Fu Fighting Game til Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

På omtrent samme tidsposition tager det for Google meningen med ordet 'sushi', at jeg også vidste Kung Fu, da jeg fik hænderne på Dragon Finga til Android. Dette gratis spil er simpelthen sind blæser, tilbyder nogle fantastiske gameplay mekanik og kommer indlæst med timer og timer sjovt. Spillet er bygget helt omkring ragpoppefysik, med organisk animation og kollisioner i stedet for forudindstillede kampflytter. Det ser ud og føles godt, men spillet giver os ikke meget at gøre med disse sjove værktøjer. Og en single-player udfordring er alt, hvad Dragon Finga har at tilbyde her.

Udvikler Another Place Productions LTD gik sikkert i store træk for at sikre, at miljøet i Dragon Finga drager fuld nytte af dagens stærke mobil hardware. Som det bliver umiddelbart tydeligt, når du går igennem spillets indledende tutorial, at hver lille detalje har fået sin ordsprogede opmærksomhed.

Ved første lancering lærer du din grandmaster Pings grundlæggende spil, som lærer dig de grundlæggende bevægelser som f.eks. At flytte din spiller rundt, slå dine fjender og indsamle belønninger. For at flytte afspilleren rundt kan du simpelthen slette venstre eller højre på skærmen. Jo længere du slår over skærmen, jo længere vil din spiller flytte. Ligeledes kan du ramme ragdoll-fjender ved at trykke på dem. Det tager kun et par minutter med tilstrækkelige tutorials, før du bliver udsat for spillets hovedmenu.

 

Hovedmenuskærmen, som kommer efter at du har afsluttet den oprindelige vejledning, lader dig genoptage træningstilstanden, skifte musik og lydindstillinger samt en ret interessant videooptagelsestilstand (for at optage din gameplay og uploade online) eller starte single afspillertilstand ved at trykke på den tilhørende knap.

Dragon Finga består af 250 forskellige actionfyldte missioner, der hver især er indstillet i en helt anden indstilling og miljø. Spillet bliver mere tøft med hver bestående mission, hvilket bliver mere synligt i senere niveauer selvfølgelig. Men heldigvis giver spillet dig mulighed for at afspille tidligere ulåste missioner, når du vil, ikke kun for at lære nye træk, men også for at fuldføre en mission ved hjælp af en helt anden strategi.

På tilpasningsfronten kan du købe en række opgraderinger i Dragon Finga som forbedret sundhedsmåler, bedre kampfærdigheder og lære nye bevægelser at slå meget hårdere fjender, der dukker op på senere stadier. Spillet består af indbyggede spilpunkter, som giver dig mulighed for at købe disse opgraderinger og / eller tilpasse din karakter. Og disse spilpunkter kan enten opnås ved at fuldføre niveauer eller ved at købe dem via ægte valuta.

 

Når man kommer til hovedspillet, er der meget mere kamp i Dragon Finga, end man ville forvente. Hver mission kaster dig mod et horde af onde fjender, og dit mål er at afslutte dem så hurtigt som muligt. Men det er ikke så nemt som det lyder; du bliver også nødt til at holde øje med din sundhedsbøjle, der udtømmer, når du rammes af en fjende. Der er ikke mange bevægelser og kombinationer, som din karakter kan udføre under indledende missioner, men det ændres, når du gennemfører flere niveauer.

 

Efter lidt tid med Dragon Finga var jeg helt sikkert forelsket i sin uendelige sjov, en række tilpasninger og øjenkandis grafik. Udfordringerne er sjove og ragdoll fysik ser imponerende ud.

Installer Dragon Finga fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer