loader
bg-category
Boom Beach er nu tilgængelig til Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Boom Beach er et freemium base-building spil fra Supercell. Du kan huske dem som de mennesker, der bragte dig de bedste sælgere Clash of Clans og Hay Day. Disse spil, som Boom Beach, blev oprindeligt udgivet til iOS og senere sendt til android. De blev modtaget med meget fanfare. Det forventes, at Boom Beach følger efter. På trods af nogle fanfare har et utal af kloner allerede fundet vej til Play Butik, hvis du har hengivet sig i kloner, er din appetit måske nok til at forberede sig på Boom Beach til Android.

Android-brugere har ventet på Boom Beach med åndedræt. Selv om en officiel udgivelsesdato endnu ikke er begået, men Supercell prøvede Boom Beach i Tyskland og Finland gennem en testudgivelse. Det forventes at vokse langsomt ud over andre regioner snart. Hold øje med, hvis linket i slutningen af ​​anmeldelsen gælder for dig. Det er en freemium-app, så du kan installere den gratis, men du vil være yderst fristet til at købe nogle opgraderinger, da dette spil er hurtigt, og dets iOS-oprindelse har sikret, at der er en betydelig brugerbase, som du først skal fange op til.

Med hensyn til det faktiske spil er der en stejl indlærings kurve, men det er quelled gennem en meget grundig (sommetider kedelig) tutorial. Tænk på det som en vægfri verdenskrig II version af Clash of Clans. For at være retfærdig havde CoC en stejl indlæringskurve i sig selv, men det endte til sidst, som også Boom Beach.

At være en basebygger, er dit formål at opbygge en base, så du er beskyttet mod udefrafald, mens du samler en hær for at overtage små øer. Du køber opgraderinger og tropper undervejs. Det lyder måske ikke spændende, men spillet mister ikke din opmærksomhed på pacing. Alt ser ud til at være bygget til omhyggeligt at beregne maksimal afhængighed. Når som helst du konstruerer / skaber noget, er der en tidsperiode, du skal vente på. Heldigvis er ventetiderne mellem et par minutter og et par timer lang.

Der er ikke nogen gamersamfund at tale om, og selv om der er en leaderboard, har konkurrencen ringe eller ingen effekt på resultatet af spillet. Det ligner Supercell, for at fjerne Boom Beach fra Clash of Clans besluttede at fremskynde den samlede spiloplevelse. Tilgangen synes at have fungeret, da spillet forbliver replayable uden at blive gentagne eller kedelige.

Det største spørgsmål er, at hvis du allerede spiller Clash of Clans eller Castle Clash eller et af de hundredvis af andre basisspil, hvorfor vil du så gider med Boom Beach? Nå har vi ikke noget svar på det, men vi kan ikke synes at stoppe med at spille lang nok til faktisk at tænke på en solid grund. Lad os vide, hvordan din oplevelse går. Igen, hvis det ikke er tilgængeligt i din region, giv det et par dage og prøv igen.

Download Boom Beach fra Playstore

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer