loader
bg-category
Wemple Weather: timeløn og bi-ugentlig prognose for flere byer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vejrprogrammer bliver aldrig gamle, der vil altid være en ny måde at vise, kontrollere og spore vejr. Nogle mennesker kan lide æstetisk behagelige apps som Yahoo Weather, andre som enkelhed. I sidste ende søger vi alle at se, om vi skal have solcreme eller paraply, hvis vi beslutter at gå ud.Wemple Vejret er en vejr app, som navnet antyder, til Android, som lader dig spore vejret for flere steder, herunder din nuværende. Prognosen for hver by, du vil følge, er opdelt i tre faner; nu, time og prognose.

Start appen og træk gennem introduktionen for at lære om appens grundlæggende funktioner. Det første skridt er at tilføje din nuværende placering fra appens startskærm. Tryk på placeringsknappen, og appen registrerer, hvor du er, straks at indlæse det aktuelle vejr for din placering. For det aktuelle vejr giver appen dig temperatur, fugtighed, vindhastighed og retning, hvor overskyet det er, og lufttryk. Hvis du ikke forstår de anvendte symboler, skal du blot trykke på en af ​​målingerne, og appen vil fortælle dig, hvad det er til.

Stryg for at få vist den time- og bi-ugentlige prognose i deres respektive faner.

  

For at tilføje en ny placering skal du gå til startskærmen, hvor din nuværende by er angivet og trykke på 'Tilføj placering'. Du kan tilføje en by, eller du kan bruge kortet til at søge efter det. Uanset hvilken metode du bruger, er det enkelt at tilføje steder. Den nye placering tilføjes under din nuværende, og du skal vælge den, før du slår til en anden fane, eller du vil se vejret for din aktuelle placering.

Appen er grundlæggende, og det vi ser oftere med grundlæggende apps, er mangel på tilpasning, men Wemple Weather er ikke i overensstemmelse med det. App'en lader dig vælge om det skal opdatere vejret, når det kører i baggrunden, det lader dig vælge opdateringsinterval, og det giver dig også mulighed for at vælge enheder til temperatur og vindhastighed.

Endelig er der grænsefladen, som er meget Google Now kort-lignende i design. Det ville ikke være rigtigt at kalde det en kopi, men kortelementet er helt sikkert der, og det er blevet udført godt nok. Ulemperne ved denne app er ingen; Det virker fint, selv om der var en lille fejl med den nuværende placering, der skifter, men det skete kun en gang. Hvad angår en features ønskeseddel, forestiller jeg mig en app, der har et design så flot, da det ville have kommet op med en tilsvarende veldesignet widget, men der er ingen. Det, jeg også gerne vil se, er en mulighed for at vælge, hvor vejrrapporten trækkes fra.

Installer Wemple Weather fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer