loader
bg-category
Tal: Konferenceopkald med op til 5 personer fra Chrome eller din telefon

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Skype er gået til service, når vi ønsker at foretage opkald via internettet. Forudsat at du har en ret anstændig internetforbindelse, kan du få god video- og stemmekvalitet fra den. Som en gratis bruger er Skype perfekt til en-til-en-opkald som jobsamtaler eller komme i kontakt med familien. Hvis du imidlertid ønsker at foretage konferenceopkald, skal du opgradere. Der er alternativer derude til Skype og speek er en af ​​dem. Denne service er rettet mod erhvervslivet, og det er meningen at gøre konferencesamtaler meget nemme. For at være klar er det taleopkald og ikke videoopkald. Du skal alene have en konto til at indlede et konferenceopkald, og andre kan deltage gratis. Tjenesten har mobilapps til Android, iPhone og Windows Phone, så du foretager eller deltager i opkald fra skrivebordet eller på farten.

Tilmeld dig for at bruge tjenesten, og du får en brugerspecifik webadresse, som du vil dele med alle, du vil invitere til et opkald. Det er brugervenligt, så du kan nemt skrive det. Brugeren kan deltage på deres mobilenhed eller fra deres browser, forudsat at de bruger Chrome. Ingen andre browsere understøttes på nuværende tidspunkt.

Du kan invitere andre enten ved at give dem webadressen til din konto eller ved at invitere dem via telefonnummer, selvom det ser ud til at denne funktion har nogle geografiske begrænsninger. Tjenesten giver dig mulighed for at sende chat og dele filer i konferenceopkaldet. Du kan dempe din mikrofon og tilføje andre personer til konferenceopkaldet ved hjælp af deres telefonnummer under opkaldet.

Som den person, der indledte opkaldet, kan du fjerne en deltager fra konferencen, eller dempe dem, dvs. slå lyden fra deres mikrofon til alle andre deltagere. På den gratis plan får du en oversigt over din opkaldshistorie, som viser dig, hvor mange opkald der blev foretaget, når der blev foretaget et opkald, filer, der blev delt under dette opkald, og hvor mange der var i det. Den gratis plan har en grænse på 5 personer.

Betalede planer omfatter dem til personlig brug og erhvervsmæssig brug. Hvis du leder efter skærmdelingsfunktioner, slettes de for at blive tilføjet snart til forretningsplanen. En præmieplan giver dig også mulighed for at optage dine opkald. Tale kvaliteten af ​​tjenesten er ret god, og vi oplevede lidt eller ingen forsinkelse i meddelelsestransmission.

Siden vi startede med at sammenligne Speek til Skype, lad os vende tilbage til vores første sammenligning. Speek er ikke det samme som Skype, da det ikke giver dig mulighed for at foretage videoopkald. Hvad det gør er at lade dig foretage konferenceopkald, og hvis du konfererer med kunder, der sandsynligvis vil have en Skype-konto, kan du deltage i et Speek-opkald bogstaveligt talt kun et par klik og ikke logge ind eller tilmelde dig.

Besøg Speek

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer