loader
bg-category
Svar nu tilføjer relative timestamps til din Gmail-indbakke [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er en Gmail-bruger, skal du have en god ide om, at det allerede kommer med masser af fantastiske laboratoriefunktioner for at forbedre produktiviteten hos brugerne. Det mangler dog stadig et par ting, der kan forbedre din oplevelse endnu mere. Bare rolig. Der er en app (eller udvidelse) til de fleste opgaver i disse dage, og der er også en overflod af udvidelser til Gmail. I dag vil vi præsentere en Google Chrome-udvidelse til Gmail, der faktisk tilføjer farvekodede tidsstempler til din indbakke, og det kaldes Besvar nu. Har du nogensinde glemt at svare på den vigtige email, som din chef sendte dig? Fret ikke! Du vil aldrig igen efter brug af Svar nu.

Her er et hurtigt kig på standardgrænsefladen for en Gmail-indbakke (det er min faktisk). Ja, det ser dandy ud og alle, men tidsstemplerne ved siden af ​​hver besked er vel, ikke meget nyttige, så nyttige. Det skyldes, at tidsstempler normalt er det sidste vi bemærker om en besked angiveligt på grund af deres uhåndterlige karakter.

Svar Nu ændrer du det ved at placere tidsstempler for alle dine meddelelser op og center og farvekodning det. Det bytter i grunden standardtidstemplerne for Gmail med relative dem, så du kan se, hvor længe en email har været i din indbakke, og svar straks, når du ser, hvor mange dage eller timer der er gået siden meddelelsen blev modtaget.

Tidstegnet for enhver ny besked, du modtager i Gmail, er grøn og forbliver den måde i 15 minutter, hvorefter den bliver gul. Tidligere en time vil tidsstempel blive rød, hvilket indikerer, at svaret på beskeden skal være din yderste prioritet. Udvidelsen er ret simpel og giver ingen indstillinger eller indstillinger til at konfigurere det. Det er snarere en slags sæt og glem det.

Alt i alt er det et rigtig dejligt lille gratis værktøj, der giver mening i Gmail-tidsstemplerne. Du kan downloade udvidelsen gratis fra Chrome Webshop via linket herunder.

Installer svar nu fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer