loader
bg-category
Hashtagger: Søg Hashtags På Facebook, Twitter og Google Plus

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Twitter er det, der har lavet hashtags materiale, og for så vidt som der findes relevant, konsolideret information om en begivenhed, er Twitter stadig i spidsen. Selvfølgelig, efter succesen af ​​hashtags og senere af Twitter Trends besluttede Facebook og Google Plus, at de var værd at have rundt. Vi kan ikke sige, at hashtags har været lige så vellykkede på disse to netværk, men folk bruger dem.Hashtagger er en Android-app, som lader dig søge hashtags på de tre store sociale netværk; Twitter, Facebook og Google Plus. Du kan se fremadrettet hashtags og gemme dine søgninger.

Som standard er Twitter og Google Plus-søgninger aktiveret, og hver har sin egen fane på appens startskærm, men du skal aktivere Facebook, hvis du vil medtage den i søgningen. Åbn appens indstillinger fra den mere knap og vælg Facebook. Du skal logge ind på hvert socialt netværk fra sin respektive faneblad. Derefter skal du bruge søgefeltet og indtaste det, du vil søge efter.

Resultaterne for hvert netværk vises i deres respektive faner, så du ikke ender med en liste, der er en blanding af tweets og indlæg. Du kan gemme de søgninger, du laver. Tryk på knappen mere, når du har foretaget en søgning, og det vil have mulighed for at gemme det. Hvis du vil se gemte søgninger, eller for at få vist trendsøgningstaster, skal du åbne navigationsskuffen. Det er opdelt i faner; en til trends og en for gemte søgninger. Du kan se emner, der ligger tæt på dig, eller emner, der trender over hele verden, fra dropdown-opsætningen øverst på de aktuelle emner i navigationsskuffen.

Det er alt der er til appen. Det er nyt og ret grundlæggende, men hvis du planlægger at følge en vigtig verdensarrangement som FIFA World Cup ved hjælp af sociale medier, kan denne app vise sig ganske nyttig.

Så hvad mangler eller hvad kunne gøre denne app bedre? Jeg vil sige filtre. Søgeresultaterne filtrerer ikke vores profiler rigtigt, og tweets eller indlæg, så du får dem alle sammen i en fane. Der bør være en måde at udrydde profiler og sider fra resultaterne. Søgeresultaterne kan opdateres ved at trække ned og frigive en fane side. For Google Plus og Facebook, hvor hashtags bruges mindre hyppigt, vises kun de seneste resultater. For at se ældre indlæg trykker du på en knap. Det er temmelig smart, når man ser på hashtags relateret til en aktuelle begivenhed, vil kun have de seneste nyheder.

Installer Hastagger fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer