loader
bg-category
Necta er en Android Launcher rettet mod børn og ældre [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du bliver ked af din lager Android look så er der masser af måder, du kan tilpasse det. Nogle mennesker ville begynde med at ændre hjemme skærm tapet. Ændring af app- eller statuslinjepiktogrammer er en anden måde at injicere nyt liv på i Android, men sandsynligvis er den bedste måde at hurtigt genoprette grænsefladen på med en launcher-app. Selvom Nova Launcher, Go Launcher Ex eller Aviate er langt de bedste hjemme skærm udskiftninger, vi har brugt, kan de også være ret komplekse for generelle brugere. For at klare denne ulejlighed har en masse folk hos Necta oprettet en app kaldet Necta Launcher der giver den enkleste Android oplevelse for de ældre blandt os.

Interfacet af Necta Launcher består af store fedte ikoner. Den har en lille blå og purpurfarvet farvetone over hele brugergrænsefladen (kan ændres via indstillinger). Du kan rulle op og ned for at afsløre apps, der er godt lagt på startskærmen.

I modsætning til de fleste launchers præsenterer Necta almindeligt anvendte apps som telefon, kamera, messaging og vejr mv. I en helt ny grænseflade, der ikke kun er enklere at bruge, men også fuldt ud komplimenterer Nectas overordnede design. For eksempel består Call app af store dristige knapper, som er nemme at trykke på, især praktisk, hvis telefonen skal bruges af børn eller nogen med dårlig syn. På samme måde er der den vigtige vejrapp for at holde en fane på prognosen, kameraapp'en for hurtigt at fange billeder uden at tinker med komplekse indstillinger såvel som barebones messaging-appen til bekvemt at sende tekstbeskeder.

 

 

Appen sport også en funktion kaldet Quick Dial, som lader dig tilføje to vigtige kontakter, som du ofte skal ringe lige på startskærmen. Interessant nok er der en SOS-funktion (kan aktiveres i Indstillinger), som giver dig mulighed for at bøje hænder på telefonen tre gange for at sende en SOS-besked til den varme kontakt, hvilket kan vise sig nyttigt i nødsituationer. SOS-meddelelsen i sig selv kan indtastes i SOS-meddelelsesafsnittet i Indstillinger.

Andre nifty og nemme at bruge apps omfatter Position (Google Maps) og lommelygte, som kan bruges til at tænde enhedens LED-blitz. Udover native apps kan brugere også tilføje andre apps installeret på enheden til startskærmen. For at gøre det skal du rulle hele vejen ned på startskærmen og trykke på Tilføj. Marker nu de app (er), du vil tilføje, og tryk på knappen Tilføj igen.

 

 

Der er ingen mangel på Android-launchers på Google Play, men Necta Launcher har til formål at differentiere sig ved at være den enkleste og mest brugervenlige hjemme skærm udskiftning, du nogensinde vil bruge. Download linket til Google Play findes nedenfor.

Installer Necta Launcher fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer