loader
bg-category
ContactBox: Privatdelskontakter mellem Android og iOS-enheder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Smartphones er blevet smartere gennem årene. Hvad var engang en klumpet lille enhed, vi holdt i vores lommer til at foretage opkald, er blevet til en multifunktionsmaskin, som lader os spille spil, streame HD-videoer og lytte til musik på farten. Men hvad der ikke har ændret sig så meget om smartphones, er den måde, hvorpå vi styrer vores kontakter. Sikker på, at du nu kan synkronisere hele din adressebog med Google eller iCloud, men når det kommer til at dele dem med andre, forlader standardløsningerne os stadig mere. ContactBox er en ny app til Android og iOS, der løser dette problem ved at lade brugerne oprette brugerdefinerede kontaktlister og sende dem privat til deres venner via tekst eller e-mail.

Brugen af ​​ContactBox er ligetil og let forståelig. Det første skridt, når du starter appen, er at registrere en ny konto ved at tilmelde dig med dit email og telefonnummer. Efter at have angivet korrekt legitimationsoplysninger, sender ContactBox en sikkerhedsbekræftelseskode via SMS, som du skal indtaste, når du bliver spurgt. Den sender også en bekræftelsesbesked til den angivne e-mail, så glem ikke at bekræfte det også.

 

Den vigtigste brugergrænseflade til ContactBox er ret enkel, intuitiv og nem at navigere. Det bærer et par dummy kontakter 'lister for at give dig en grundlæggende ide om, hvordan det virker. Du kan trykke på disse kontakter for at få vist yderligere oplysninger, som f.eks. Kontaktlister og slette dem. Swiping fra venstre kant af displayet viser en sidebarmenu, hvorfra du kan oprette nye kontaktlister, se eksisterende, få adgang til din profil samt eventuelle meddelelser om kontaktlister, der deles med dig.

 

Oprettelse af en brugerdefineret kontaktliste er også ret let; tryk på knappen øverst til højre på skærmen "Mine kontaktlister" (eller dens genvej i sidebarmenuen), indtast et navn til din liste og begynd at tilføje kontakter. Du kan tilføje så mange kontakter til din liste som du vil. App'en gør det muligt for dig ikke kun at importere kontaktoplysninger fra din adressebog, men også oprette en ny kontakt fra bunden. Tidligere kan du nemt dele listen ved at trykke på den midterste knap nedenfor, eller du kan sende en besked til enkeltpersoner eller grupper for at underrette dem om listen.

Når du deler listen med andre, kan de få adgang til det, så længe de har ContactBox installeret på deres enhed. Listen opdateres derefter, når en bruger ændrer disse detaljer. Når det er sagt, lader ContactBox dig også tillade eller blokere folk fra at redigere det eller tilbagekalde en persons adgang.

 

 

Den eneste ulempe er, at det kræver, at dine modtagere også installerer ContactBox til deres enhed. Men på trods af dette er det en rigtig god app, der kan hjælpe dig med hurtigt at dele kontakter med andre.

Installer ContactBox til Android

Installer ContactBox til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer