loader
bg-category
Download Android App APK'er fra Google Play Butik til pc

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Downloadning af Android-apps til pc fra Google Play Butik har aldrig været en nem proces. Google har ret strenge politikker for at forhindre brugere i at downloade apps til andre enheder eller computere, der ikke er en Android-enhed. Android giver dig mulighed for at sideloadere en apps APK-fil og installere derfra, men disse APK'er er normalt hostet på tredjepartswebsteder. Tilbage i november 2013 gennemgik jeg APK Downloader, en webbaseret tjeneste, der giver dig mulighed for at downloade apps fra Google Play til din computer ved at pege på webadressen. Vaskebjørn er en lignende applikation, som lader dig gøre det samme direkte fra dit skrivebord. Den Java-baserede applikation kræver dine Google-kontooplysninger, og giver dig mulighed for at downloade alle ikke-betalte apps til din pc uden besvær.

Lad ikke vaskebjørnens enkle grænseflade narre dig. Programmet er ret kraftfuldt på hvad det gør. For at kunne bruge dette program skal du bruge den nyeste Java Runtime-version på din computer, som du kan downloade fra Java's officielle websted. Bagefter kan du downloade vaskebjørn direkte fra udviklerens hjemmeside. Det er en bærbar applikation, der er tilgængelig i JAR og EXE varianter.

Efter at have lanceret vaskebjørn er du præsenteret med sin barebones vindue, der bærer tre input felter i centrum: Brugernavn, Kodeord og Android ID. Du skal bruge en gyldig Google Play-konto og (eventuelt) et Android-ID for at få raccoon op og køre. Hvis du ikke har Android ID, kan du bare lade dette felt stå tomt og vaskebjørn vil automatisk oprette et pseudo-id til dig.

Efter at du har logget ind, kan vaskebjørn gøre det muligt for dig at downloade enhver form for app fra Play Butik, der er knyttet til din konto region. Det giver dig dog ikke mulighed for at downloade nogen betalte apps. For at komme i gang er det første, du skal gøre, at kopiere Play Butik-linket til den app, du vil downloade. Hvis du f.eks. Vil downloade Facebooks app, skal du åbne sin Play Butik-side og derefter kopiere linket fra URL-linjen og indsætte det i søgefeltet i vaskebjørn. Alternativt kan du også blot skrive Facebook og værktøjet vil vise relevante forslag, selvom URL-indstillingen kan være meget mere praktisk.

Efter de viste resultater vises Raccoon giver dig oplysninger om appens størrelse, offentliggjort dato, pris, samlede installationer og rating og giver dig mulighed for at åbne sin Google Play-side, se tilladelser og / eller hente APK-filen.

Vaskebarn downloader hver app til arkivet, den opretter til en mappe, hvorfra du kører appen. Arkivet er dybest set en downloadmappe, som kan indeholde flere versioner af downloadede apps, og som automatisk kan opdatere alle indbyggede apps ifølge udvikleren. Her er et skærmbillede, der viser, at Facebook-appen er hentet til arkivet.

I en nøddeskal, hvis du skal downloade APKS fra Google Play til din computer, er Raccoon bestemt en af ​​de bedre muligheder, du har til det.

Download Raccoon

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer