loader
bg-category
Terrain Home er en App Launcher med Smart Universal Search [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En af de vigtigste funktioner, der har gjort Android så populær, er den ekstreme customizability. Og hvilket bedre eksempel på tilpasning end den brede vifte af launchers til rådighed for platformen kunne du få ?. Selv om Android-enheder leveres med producentens favoriserede launcher ud af kassen, tilbyder Play Butik en overflod af alternativer, der fungerer lige så godt eller i nogle tilfælde bedre end lager en. Terræn (eller Terrain Home: Sidepanel og søgning som markeret på Google Play) er en ny skærmudskiftningsapp, der har til formål at gøre din Android-oplevelse enklere og mere strømlinet ved at sætte ofte tilgængelige funktioner op og ned.

 

Terræn giver sine brugere hurtig adgang til tre hovedområder, nemlig App-skuffe, Sidebar og Søg, enten via deres dedikerede ikoner lige over docken eller ved simpelt strejfbevægelser, der er tilbage, højre og opad. Hver enkelt giver dig adgang til en helt anden skærm af terræn. Den første ting, du vil bemærke, når du starter Terrain, er fraværet af et traditionelt appskuffikon nederst på startskærmen, som i stedet er placeret til højre. Der er to måder at få adgang til app skuffen. Hvis du vil åbne appladen, kan du enten trykke på ikonet eller fra højre kant på startskærmen, et strejf til venstre åbner appladen med en separat skærm til apps og widgets. Herfra kan du også starte Play Butik, samt trykke på søgning for at finde en bestemt vare. Det andet store træk ved terræn er Smart Search, en slags et universelt søgningssystem, der kan finde næsten alt, hvad du vil hurtigt og nemt, det være sig en app, et kontaktnavn, en placering på Google Map eller et program eller en widget på Google Play. Søgefunktionaliteten fungerer både online og offline, og jeg må indrømme, det er også freaking fast. Søgeforslagene begynder at hælde i, så snart du begynder at skrive.

 

 

Den sidste, men absolut ikke mindst, fantastiske ting om terræn er dens Smart Sidebar-funktion, som giver et fugleperspektiv af ting som hyppige kontakter, nyhedsfeed, hurtige indstillinger (WiFi, Bluetooth, GPS), vejr og så videre. Terræn navngiver hver af disse som et smartkort, og du kan tilføje eller fjerne disse kort på flugt og personliggøre, hvor hvert kort vises på den rullende liste.

 

Når du redigerer kort, kan du flytte et emne op eller ned eller helt fjerne det fra sidepanelets grænseflade. Der er masser af kortvalg, men for at gøre tingene lettere at forstå har Terrain dem opdelt i forskellige kategorier som Populær, Nyheder, Hjælpeprogrammer, Socialt, Teknologi mv. Der er endda et Facebook-kort, der giver dig mulighed for at holde en fane på din nyhedsstrøm.

 

Når det kommer til tilpasning, skuffer Terrain ikke. Du kan ikke kun ændre startskærmens tapet og det samlede antal, men du kan også placere appgenveje på dem og tilføje widgets til øjeblikkelig adgang.

 

Selv om det stadig er i beta, er Terrain Home et unikt launcher til Android, med stor merværdi. Du kan downloade det gratis via linket nedenfor. Installer Terrain Home fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer