loader
bg-category
Dayboard: Tilføj 5 vigtige opgaver til den nye fane side [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har tidligere dækket en række komplekse task managers for desktop og mobile platforme, men hvis du leder efter noget meget enklere, Dayboard for Chrome er et besøg værd. Det er en minimal ny sideudvidelse for nye faner til Googles webbrowser, som gør det muligt at holde fokus på de vigtigste ting i din daglige dagsorden. Udvidelsen overtager standard ny faneblad og præsenterer et enkelt lærred, hvor du hurtigt kan skrive de fem vigtigste opgaver og to-doser, du ønsker at opnå på den dag. Hovedideen bag dagbrættet er at holde styr på disse opgaver og deres tidsplaner for dig, så du ikke glemmer dem.

Når du downloader og installerer, erstatter udvidelsen automatisk den nye standardfaneblad for dig, og der er ikke noget andet du skal gøre for at få det i gang.

Det lærred, som du hurtigt kan skrive dine opgaver på, viser den aktuelle dato sammen med piletasterne, som giver dig mulighed for at navigere mellem dine tidligere opgavelister. Til at begynde med skal du bare skrive opgavens navn og trykke på Enter. Dette gemmer igen den opgave, og der vises et afkrydsningsfelt ud for det. Når en opgave er færdig, kan du blot markere det pågældende emne som færdigt fra listen. Det gode ved Dayboard er, at det præsenterer din opgaveliste på hver ny faneblad, der konstant minder dig om pligter, du ikke er færdig endnu. Interessant nok, kun Dayboard giver dig mulighed for at afslutte op til fem opgaver på en enkelt dag.

Det gør det dog muligt at slette eksisterende opgaver og tilføje nye eller ændre aktuelle opgaver ved at klikke på redigeringsknappen. Redigeringsfunktionen er god nok til at udføre mere end fem opgaver om dagen ved at erstatte nye opgaver med gamle.

Dayboard giver dig også mulighed for at indtaste 'Focus mode', som kun viser dig en opgave ad gangen. Dette kan vise sig praktisk, hvis du har svært ved at fokusere på flere opgaver på din dagsorden. For eksempel, når du er i fokustilstand, kan du simpelthen fokusere på en opgave, og når du har gennemført det, kan du markere det som færdigt. Dayboard giver dig også mulighed for at springe over en opgave ved at klikke på den tilhørende knap.

Alt i alt er Dayboard ret nyttigt for alle aktiviteter og opgaver, som du ønsker at blive mindet om, men er ikke bundet til en tidsplan og har engangskarakter.

Installer dagbræt fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer