loader
bg-category
Tilføj tilpassede widgets til Windows 8 Startskærm

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Elsk det eller had det, Startskærmen i Windows 8 er her for at blive. Hvis du bruger Windows 8 eller Windows 8.1, ved du, hvad jeg henviser til. Selvom det tager lidt tid at vænne sig til, især når du lige er begyndt med den nye Windows-version, har Start Screen nogle nyttige funktioner, som f.eks. At give dig adgang til både metro- og stationære apps under et tag, og det er lettere at navigere på berøringsskærmbaserede enheder end skrivebordsmodus. Men lad os indrømme det, startskærmens interface har sine egne mangler, hvoraf den ene er, at den ikke er meget tilpasselig. For eksempel viser det ikke tid, eller lad dig se din netværksstatus uden at komme ind på skrivebordet. Startskærm Ubegrænset er en tredjepartsprogram, der forsøger at udfylde dette hul og gøre startskærmen mere nyttig.

Sandsynligvis den nemmeste måde at forstå, hvad Start Screen Unlimited (som jeg vil referere til som SSU fra nu af) virkelig gør er med et par skærmbilleder. Så her er en nedenfor. SSU tilføjer blot nogle nyttige gadgets til startskærmen gør det mere nyttigt og funktionelt.

App'en kommer i Lite og Deluxe versioner, hvor den tidligere er gratis, og den senere kan bestilles og købes online. Forskellen mellem de to er, at Deluxe giver dig mulighed for at bruge det til kommercielle formål, indeholder automatiske opdateringer og giver dig mulighed for at tilføje brugerdefinerede 3D-menuer. Lite mangler alle disse funktioner samt online support.

Når den er installeret, tilføjer Lite-versionen af ​​SSU en masse praktiske widgets øverst på Startskærmen, herunder et brugerdefineret ur, der viser tid og dato, et søgefelt for at søge på Google, Bing, Wikipedia, Amazon, eBay, Twitter og Yahoo, en systemmenu, som giver dig mulighed for at åbne Denne computer, Kontrolpanel, Indstillinger, samt en strømmenu, der giver dig mulighed for at udføre dvaletilstand, slukke, sove og genstarte handlinger. Du kan nemt trække og flytte disse widgets ved hjælp af musekurset.

Her er et andet nærmere kig på SSU. Programmet indeholder en anden widget, der gør det muligt at overvåge batteriforbruget af din Windows 8 eller 8.1-baserede notesbog, ultrabook eller tablet, Wi-Fi signalstyrke og diskbrug.

Selvom SSU ikke er meget tilpasset, kan du ændre nogle få ting fra vinduet Indstillinger; Du kan vælge hvilke widgets du vil vise og tilpasse ur-widgeten blandt forskellige valg.

Samlet set er SSU Lite kun godt for dem, der ofte har brug for Google noget fra Startskærmen, og de ønsker ikke at skifte til browseren først. Det er også praktisk, hvis du hurtigt vil udføre Power relaterede handlinger, som ikke var til stede på Startskærmen før Windows 8.1 Update 1.

Download startskærm ubegrænset

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer