loader
bg-category
Nu - Ny fane: En Google Nu Ny Fane Side Komplet Med Kort [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Mange af Google Nows funktioner er blevet en del af Chrome, selv om nogle, som meddelelserne, stadig er bundet til din Android-enhed.Nu - ny fane er en Chrome-udvidelse, der gør den nye fane side til en meget funktionel gengivelse af Google nu. Det er den mest nøjagtige, vi har set til dato, og foruden at tjekke og notere din seneste e-mail, som giver dig adgang til en søgelinje og viser tidspunkt og dato, kan den nye fane side tilføje nye begivenheder til din kalender og virker også med Chrome-meddelelser. Du kan trække de forskellige kort for at omarrangere dem som du vil. Dine ofte tilgængelige websteder har deres eget kort og kort til at få adgang til Chrome-indstillinger, downloads, udvidelser og den nye standardfaneblad er også tilføjet.

Siden er designet rigtig godt; Søgelinjen er midt på scenen, og kortene følger under den. Tiden registreres automatisk, som din nuværende placering giver dig præcist vejr. Udvidelsen vil forbinde med og kontrollere e-mail til den Google-konto, du er logget ind på i Chrome med.

For at omorganisere kortet skal du klikke og trække det væk fra sin oprindelige position til et hvilket som helst andet sted på siden. De andre kort vil flytte for at imødekomme det.

Meddelelserne vises automatisk, og du kan se dem igen fra meddelelsesikonet i din proceslinje (eller menulinjen i OS X).

Bortset fra den meget nøjagtige udseende af Google Now og integration med Chrome-meddelelser, dækker den nye fane side, som Nu-ny fane til Chrome, det hele.Siden Indstillinger, Download og Udvidelser kan du få adgang til fra deres respektive kort. Udvidelseskortet viser, hvilke udvidelser du har aktiveret. Der er også et kort, der giver dig adgang til Chrome Apps.

Nu for ulemperne; udvidelsen har tid i 24-timers format og mens der ikke er noget galt med det format, skal udvidelsen lade brugerne indstille formatet selv. Postkortet er latterligt langt, og der skal være mulighed for at begrænse det til de sidste 5 meddelelser, eller måske skal kortet være sammenklappeligt. Sandt til Google Nu er kortene centreret på den nye faneblad, men deres bredde er unødigt begrænset, således at rummet er spildt på venstre og højre side. Denne breddebegrænsning har en anden bivirkning; tekst over strømmer ud over kortet, når det ikke kan trimmes eller flyttes til næste linje, for eksempel når man beskæftiger sig med en lang e-mail-adresse.

På trods af disse mangler er udvidelsen ret god med fantastisk opmærksomhed på detaljer. Baggrunden ændrer sig selv for at afspejle tidspunktet på dagen. Vejret ikonet på vejrkortet viser faktisk en sky med regn dråber, hvis prognosen er for regn. Uden tvivl har nu - ny fane markeringer af en stor udvidelse.

Download nu - ny fane fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer