loader
bg-category
Skriv noter og synkroniser dem til Dropbox eller Google Drive [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg tror, ​​at jeg med absolut sikkerhed kan sige, at der er mange forskellige måder at holde noter på Android. Google Keep er for eksempel en rigtig flink app, hvis du hurtigt tipper ting ned. Og det synkroniserer godt med din Google-konto også. Evernote giver den bedste notat erfaring på tværs af platforme. Men ikke alle ønsker at spille med masser af funktioner, som Evernote kaster på dig, og nogle mennesker foretrækker enkelhed over kompleksitet, når det kommer til at skabe og gemme noter. Hvis du har søgt efter en måde at skrive noter på din Android-enhed, der synkroniseres med din Dropbox eller Google Drev, så Synkroniser Noter Det kan være det rigtige værktøj til dig. Selv om det har en temmelig simpel grænseflade, får du det, du vil have hurtigt.

Sync Notes gør ikke mange ting, og det er ikke nogen Evernote-konkurrent på nogen måde. App'en er ret designet til at lade dig tjekke ting virkelig hurtigt og få dem synkroniseret til skyen. Dette betyder ikke, at Sync Notes ikke gemmer noter lokalt på din enhed. Du kan faktisk få adgang til dine opgaver, at gøre eller andre noter både online og offline.

Brugergrænsefladen er ganske barebones. Hjemmeskærmen fører listen over alle dine noter, og du kan trykke på en for at åbne den i noteseditoren. Nye noter kan hurtigt oprettes ved at trykke på plus-knappen. Der er et forstørrelsesglasikon, der giver dig adgang til Søgning for at finde et bestemt emne fra listen.

 

Noteringsredigeringsskærmen har ikke mange muligheder, men de der er der, arbejder som de skal. Du kan f.eks. Let angive skriftstørrelse, samt ændre baggrundsfarve på lærredet til almindeligt, gult, orange og et par andre. Synkroniseringsnotater lader dig også angive skrifttype. Når du skal gemme en ny note fra bunden, lader appen dig skrive sin brugerdefinerede titel og hovednotatet i feltet Emne. Når du slår tilbage gemmer appen automatisk den til dig.

Langt tryk på et emne på listen for at få vist slette, gemme eller eksportere muligheder for noten. De tilgængelige valg til eksport, som tidligere nævnt, omfatter Dropbox og Google Drive.

 

 

Alle noterne er mærket med en dato, som automatisk indstilles af selve appen. En anden ting du kan gøre er at tilføje etiketter til dine noter. Hver etiket er farvekodet og hjælper dig med at identificere noter hurtigt og nemt. Nogle af etiketterne som Arbejde, Idéer og Personlige er foruddefineret, men du kan også oprette brugerdefinerede etiketter og vælge en egen farvekode.

En anden nifty lille funktion er evnen til at låse appen med et kodeord, som gør det muligt at beskytte enhver klassificeret information, som du måske har gemt fra nysgerrige øjne. Låsefunktionen kan aktiveres fra Sync Notes 'indstillinger skærmen.

 

 

Synkroniseringsanvisninger er tilgængelig som en gratis app i Google Play. Du kan downloade det via linket nedenfor.

Installer Sync Notes fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer