loader
bg-category
Tekst, rammer og collage; 3 ting Instagram gør ikke & Apps til at gøre dem

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Med den sidste Instagram opdatering har appen helt sikkert oped sit tilbud. Det havde afgrøde og rette billede tilføjet i en ældre opdatering, og det ser ud som om det har baserne dækket. Du skal ikke rigtig bruge andre apps til at lave et Instagram-værdigt billede, ikke? Desværre nej. Selvom Instagram har gode billedredigeringsfunktioner, har Instagram-brugere stadig brug for apps til at tilføje rammer, fordi ikke alle Instagram-filtre har en ramme, og dem der gør det, mangler mulighed for at ændre rammens farve. Så er der tekst; Instagram tillader dig ikke at tilføje tekst til dine fotos. Endelig bruger mange mennesker appen til at fremvise produkter, de sælger, og de kombinerer flere billeder til virkelig imponerende collager, som Instagram ikke understøtter. Det er tre meget gode grunde, der sender Instagramers til tredjeparts apps.

Tilføj en enkelt farve ramme

Ramme Swagg

Som afskyelig som ordet swag er at læse, er denne app helt fantastisk og det er en imponerende to-trick pony. Det giver dig ikke kun mulighed for at tilføje en ramme til dine fotos, men det giver dig også mulighed for at arrangere dem i en collage. Rammerne kan være simple enkeltfarverammer, eller du kan tilføje et andet farvet strejf til det. Rammens tykkelse kan også justeres, og rammen kan have afrundede eller firkantede kanter. Den leveres med mange gratis farver at vælge imellem og yderligere farve sæt, som du kan købe.

 

Installer Frame Swagg fra App Store

Opret en collage

Ramme Swagg

Kollagefremstilling apps er rigelige i App Store, men de er for det meste begrænset til nogle meget almindelige layouter. Ramme Swagg tilbyder mange flotte layouter gratis. Det har collage layouts, som du skal købe, før du kan bruge dem, men det frie valg er stort og varieret nok til at imødekomme de fleste behov.

Installer Frame Swagg fra App Store

LINE kamera

LINE har ukonventionelle layouter, som du kan bruge gratis. Det tilbyder ikke de samme ramme redigering muligheder, som Frame Swagg gør, men layoutene er grunden til, at du vil bruge det. Det tilbyder mange layouter gratis med flere andre tilgængelige, hvis du er villig til at betale prisen.

Installer LINE-kamera fra App Store

Tilføj tekst

Photolettering

App-navnet alene er nøjagtigt til at definere handlingen med at tilføje tekst til billeder. Denne app er fantastisk til de gratis, men begrænsede skrifttyper, den tilbyder, og den fantastiske grænseflade den har. Yderligere skrifttyper kan låses op til en pris. Du kan skifte skriftstørrelsen og farven og trække for at omplacere den, hvor du vil.

Installer fotolettering fra App Store

Phonto

Phonto, (font-o, få det?) Tilbyder flere skrifttyper end Photolettering, og det tilbyder også flere skrifttype tilpasningsmuligheder; Du kan vælge en farve, størrelse og skrifttype. Du kan tilføje symboler og indtaste den aktuelle dato fra dens forudindstillinger, vælge, hvordan teksten er justeret, tilføje streger til teksten og endda oprette farvemønstre. Det er tidskrævende at bruge, fordi du er forkælet for valg og har stor frihed til at spille med tekst.

Installer Phonto fra App Store

Over

Over er en betalt app, den eneste i denne liste, men vi synes det er værd at nævne for de rigtig flotte skrifttyper, den har. Appen er ikke dyrt på $ 1,99 og skrifttyperne er fantastiske. Du kan skifte skriftstørrelsen og farven og købe yderligere dem fra sit galleri. Skrifttyperne er det, der sætter denne app fra hinanden, fordi det valgte udvalg er fantastisk, og brugere, der æstetisk udfordres (eller bare har travlt) kan skabe et godt billede på få minutter.

Installer over fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer